MAX – Mini Nail Polish Set

1 mei 2013

Al een tijdje terug had ik bij Lisanne van YouNailedIt een leuk pakketje gewonnen. Hierin zaten onder andere dit leuke setje met mini lakjes. Vandaag review ik deze voor jullie samen met alle swatches van deze lakjes!

Zelf vind ik het setje er erg vrolijk uit zien. Het ziet er niet heel goedkoop uit en de kleurtjes zijn echt ‘mijn kleurtjes’. Laten we snel verder kijken naar de rest van de foto’s en de swatches.

Allereerst de verpakking. Hier heb ik eigenlijk niet heel veel over te zeggen. Ik vind het er mooi uit zien, heel gewoon eigenlijk. Het ziet er in ieder geval niet uit alsof het heel goedkoop is. Ik vind het er eigenlijk wel heel schattig uit zien.

Dit zijn de drie kleurtjes die erin zitten. Op het eerste gezicht leken de potjes niet erg klein maar dat zijn ze wel. Er zit maar 3,6 ml in één potje. Ter vergelijking: in een Catrice lakje zit 10 ml. De kleuren vind ik erg mooi, ik houd van rood/roze tinten op mijn nagels.

Ik heb verschillende swatches gemaakt. Op de eerste foto’s heb ik telkens één laagje op. Op de tweede foto heb ik twee laagjes op. De swatches staan op volgorde van lichte naar donkere kleuren, hoe ze ook in de verpakking zitten dus.

Deze kleur vind ik echt prachtig! Ik kan zonder twijfel zeggen dat ik er een nieuwe favoriet bij heb in mijn stash. Na één laagje dekt hij al redelijk maar zie je nog wel de tips er wat doorheen. Met twee laagjes dekt hij echt prima. Ook de droogtijd is fijn, ik hoefde niet heel lang te wachten totdat mijn nagels droog waren.

Deze kleur neigt wat meer naar het paarse toe. Hij lijkt erg op de nagellak waar ik laatst een NOTD van liet zien – die je overigens hier kunt vinden. Ook dit vind ik een hele mooie kleur. Prima draagbaar en niet al te opvallend. Echt zo’n perfecte donker roze kleur. Ook hierbij is één laagje net niet voldoende.

Over deze kleur ben ik het minst enthousiast van de drie. Het is op zich wel een mooie rode kleur, maar deze dekt het minst goed van alle kleurtjes. Dit zie je vooral goed bij het eerste laagje. Hier heb ik ook twee laagjes van aangebracht, maar wel een dik tweede laagje. Als je op zoek bent naar een klassiek rode kleur en je het geen overbodige luxe vindt om drie dunne – of twee dikke – laagjes aan te brengen is dit wel een mooie lak voor jou!

Al met al ben ik dus best enthousiast over dit setje. Vooral over die eerste kleur, echt wauw! Die ga ik vaak dragen deze zomer, dat weet ik zeker! De houdbaarheid van de nagellak is trouwens ook prima. Met een goede basecoat en topcoat blijven ze minstens twee tot drie dagen goed zitten.

Eén setje kost €0,79 per stuk

Wat vind jij van de nagellak van de Action?

Liefs,
Joyce.

Reacties

 1. Ik heb eens een nagellak bij Action gekocht en ik vind wel dat die een heel sterke geur heeft.
  Dat is niet echt aangenaam.

  • Ik heb net even geroken aan deze nagellak geroken en aan een Catrice lakje. Het valt mee met de geur, gewoon even sterk als een normale nagellak! Ik snap dat ’t vervelend is zo’n sterke geur, maar bij deze valt ’t geloof ik wel mee!

   • Kan zijn hoor.
    Maar ik had er eens eentje gekocht en wat een sterke geur daar uitkwam!
    Niet normaal.
    Misschien toch eens zo een mini-setje kopen en hopen dat deze minder sterk ruiken.
    Zoniet dan is Max geen merk voor mij ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!