Mijn budget aanraders! #1

29 aug 2013

Ik heb een hele gevarieerde make-up stash. Zo heb ik budget producten ertussen zitten, maar ook wat duurdere producten. Toch bestaat mijn stash voor het meest uit budget producten, voornamelijk van Catrice, ELF of essence. Vandaar dat ik mijn budget toppers aan jullie wil laten zien!

De Action heeft soms best fijne producten! Onder andere dit nagellak setje is erg fijn. Het zijn niet zulke grote flesjes, dus ze zijn handig om mee te nemen. Helaas dekken ze niet perfect, maar dat maken de prachtige kleuren ruimschoots goed.

Mijn favoriete lipbalm, hoe kan het dan ook anders. De leuke lipbalm met het appeltje erin is al een lange tijd één van mijn favorieten. Ik gebruik deze lip balms met regelmaat en dan met name de rode kleur. Je lippen worden er zacht door, maar krijgen er ook een mooi kleurtje van. Perfect!

Deze foundation is inmiddels uit het assortiment, helaas. De reden waarom ik deze foto er toch tussen heb gedaan: Catrice heeft fijne foundations. De PhotoFinish foundation zit nog wel in het assortiment en daar ben ik ook erg over te spreken. Ik gebruik vrijwel altijd een foundation van Catrice!

Over de nagellak van Kiko ben ik ook erg enthousiast. Maar €2,50 per lakje. Ze zijn ook nog eens van geweldige kwaliteit. Helaas hebben we geen Kiko in Nederland zitten, maar als je een Kiko winkel ziet zitten in het buitenland, ga er dan zeker eens naar binnen. En neem dan ook vooral een kijkje bij de nagellak!

Oh wat zijn ze fijn! De ELF lipsticks van de €1,- lijn. Natuurlijk blijven ze niet een hele dag zitten op je lippen, maar wat verwacht je dan ook voor die prijs. Ze houden het zeker wel minimaal 2 uur uit op je lippen. Het mooiste is: er zijn een hoop leuke, verschillende kleurtjes te verkrijgen! Wel even van tevoren swatches opzoeken op internet, want de kleur komt niet echt overeen met het plaatje!

Deze prachtige look-a-like Chubby sticks van p2 mogen natuurlijk ook niet ontbreken in het rijtje. Maar €2,95 per stuk en ze doen hun werk ontzettend goed. Mat? Nee dat zijn ze niet echt. Maar het zijn wel prachtige kleuren, ook blijven ze goed en lang op de lippen zitten.

Op zoek naar een goedkope mascara? Probeer deze van essence dan eens. Hij separeert de haartjes goed, je moet alleen een beetje uitkijken voor spinnenpoten. Ook al is de mascara niet waterproof, hij blijft wel goed zitten. Tegelijkertijd is hij er toch gemakkelijk af te halen. Ideaal! Wel even je wimpers krullen, want deze mascara verzwaart je wimpers wel.

Nu ik zo dit artikel aan het schrijven ben, merk ik dat ik een hoop budget favorieten heb. Nu stop ik, anders wordt het een beetje te lang. Vandaar dat ik hier maar even #1 van maak, zodat ik altijd nog meerdere versies kan maken. Ik heb namelijk nog genoeg budget toppers!

Wat is jouw budget aanrader?

Liefs,
Joyce

Reacties

    • Oeh goed om te weten! Ik ben net pas terug van vakantie dus heb de nieuwe producten helemaal nog niet in de schappen zien liggen. Ga ik zeker meenemen als ik hem zie liggen, thanks!

  1. Ik vind de verpakking van de photpfinish foundation zo mooi, doet me denken aan die van m’n chanel foundation :)
    Over die mascara heb ik ook alleen nog maar positieve dingen gehoord, misschien dat ik m ook nog een aan ga schaffen.

  2. Mooie producten! Ik vind de make-up van Etos heel fijn, ik gebruik hun eyelinerstift bijna elke dag, kost iets van 3,50.. En van Etos heb ik ook de lipbalm/lipstift-stift.. Net zoiets als jij van P2 hebt.

    • Leuke tip, dankjewel. Ik ga binnenkort ook maar eens even bij de make-up van Etos eigen merk kijken dan. Ik had wel al gehoord dat de oogschaduwbasis van Etos heel goed schijnt te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!