Mijn budget aanraders! #10

15 nov 2014

De laatste tijd heb ik weer een aantal fijne budget producten ontdekt. En wie zou ik zijn als ik die niet met je zou delen… Dit keer vooral veel haarproducten!

Dit is alweer het tiende artikel over budget aanraders, ben je benieuwd naar nog meer goedkope beauty, fashion, lifestyle en meer? Dan kun je onder andere hier en hier kijken.

H&M

Mijn H&M bestelling. Ik moet zeggen dat ik niet zo snel fan ben van H&M, maar de basics zijn prima. De laatste tijd houd ik wat meer van shirts die wat wijder vallen. De singlets van H&M vind ik daarvoor echt perfect. Laatst bestelde ik dus een aantal basic shirts, twee broeken en kussenslopen. Deze laatste bestelde ik omdat ze onwijs goedkoop waren. Sowieso is H&M erg budget proof, maar dit kocht ik dus allemaal in de sale. Nog goedkoper!
 

Batiste – Original Droogshampoo

Vet haar, dat heb ik gelukkig niet heel snel. Ik hoef m’n haar niet zo snel te wassen, maar zo’n twee keer in de week. Toch is een opfrisbeurt op z’n beurt wel fijn, vandaar dat ik af en toe droogshampoo gebruik. Dit gebruik ik vooral bij mijn voorhoofd, bij de haaraanzet én op de middenscheiding. Hiervoor maak ik gebruik van de ‘Original’ droogshampoo van Batiste. Hier ben ik heel tevreden over. Wel even uitkijken voor een witte waas, verder helemaal super.
 

essence – Nail Remover

Qua nail remover heb ik niet zoveel eisen, zolang hij mijn nagellak er maar goed af haalt. Het liefst gebruik een nagellak zonder aceton. Als ik echter een lak op heb met een hoop glitters of een aparte finish, dan is aceton wel echt nodig om dit eraf te krijgen. Toen ik deze twee varianten zag, nam ik ze dus gelijk mee. Deze kosten beide maar € 1, per stuk. Ik heb ze zelfs gekocht voor maar € 0,50 per stuk, goedkoper kan haast niet!
 

Andrélon – Get The Volume Mousse

Yay voor volume! Wat extra volume kan nooit kwaad! Ik heb zelf al redelijk wat volume, maar vind het ook mooi als mijn haar bij de kruin wat volumineuzer is. Deze mousse is daar erg geschikt voor. Het liefst gebruik ik hem op handdoekdroog haar. Ik kneed de mousse erin en laat het dan vervolgens aan de lucht drogen. Zorgt voor instant volume! Zelf vind ik deze mousse niet heel duur, voornamelijk omdat Andrélon altijd wel in de aanbieding is bij het Kruidvat. Deze mousse kost zonder korting € 4,99
 

essence – Gel Nails At Home Top Coat

Deze lak viste ik uit de kortingsbak! Mijn transparante base en topcoat van SensatioNail was al een tijdje op. Mijn nagels zijn niet heel stevig en ik vind het zonde als ze breken. Ik doe mijn nagellak op en doe er vervolgens een laagje van deze transparante topcoat over. Dit laat ik uitharden onder de lamp. Mijn nagellak blijft beter zitten en mijn nagels breken minder snel. Hier heb ik maar € 1,- voor betaalt!
 

Kruidvat – Hair Repair Oil

Veel haarproducten deze keer, terwijl die er normaal vrijwel nooit tussen zitten. Toevallig heb ik de laatste tijd enkele (budget) producten voor mijn haar gekocht en die bevallen gewoon allemaal heel erg goed. Net zoals deze olie van Kruidvat. Het is een flinke flacon en de olie is heel fijn. De geur is goed en de werking is ook in orde. De olie maakt je haar soepel en laat het weer glanzen. Ik smeer de olie in mijn haarpunten en het ziet er meteen een stuk meer verzorgd uit.

Wat is jouw favoriete budget product?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik vind de Essence nagellak remover ook erg fijn! Mijn favoriete budgetproduct is momenteel de tea tree facewash van Kruidvat eigen merk. Ik gebruikte eerst die van The Body Shop maar deze werkt eigenlijk even goed. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!