Mijn favoriete blushes!

8 feb 2014

Blush, een product dat zeker niet ontbreekt in mijn dagelijkse routine. Ik heb niet heel veel blushes, maar de blushes die ik heb, gebruik ik regelmatig. Deze vier blushes zijn in mijn ogen echt prachtig!

Eerder liet ik ook al mijn favoriete lipsticks en parfums zien. Ik vind dat dit een goed beeld geeft van mijn algehele favoriete producten, de meeste van deze producten gebruik ik namelijk al ruim een jaar. Is toch weer wat anders dan mijn favorieten van het moment, daar zitten ook producten bij die ik zojuist heb ontdekt.

Catrice – Colour Bomb

Uit deze collectie van Catrice vind ik de Colour Bomb lipstick én blush echt prachtig. Het patroontje van deze blush is natuurlijk al erg mooi met dat ombre effect. Toen Catrice deze blush uit bracht was ombre in make-up producten nog redelijk ‘nieuw’. Je kunt goed werken met lichtere en donkerdere tinten roze om de wangen een subtiel kleurtje te geven. Ook bevat deze blush enkele glitters. Het enige nadeel is de verpakking, die ging namelijk al erg snel kapot. Ondanks dit, is en blijft het een geweldige blush.

Kryolan – Glossy Rosewood

Een matte blush zoals deze zie ik ze niet vaak, de meeste blushes bevatten toch wel glitters – al is het subtiel. De roze kleur zelf is erg lieflijk en ‘popperig’. De pigmentatie is prima, je moet niet te veel gebruiken want dan heb je echt roze wangetjes. Ik vind deze blush vooral mooi staan in combinatie met oogschaduw met shimmers en glitter. Daar past de matte blush dus erg goed bij. Enige grote nadeel: hij is niet te koop. Deze blush is ooit gemaakt in samenwerking met Glossybox en Kryolan.

HEMA – Blusher 01

Dit is de nieuwste blush die ik in mijn bezit heb. Eerst was ik er niet al te blij mee, ik vond het moeilijk om er genoeg kleur vanaf te krijgen. Nu ik ermee heb leren werken, vind ik hem prachtig! Het is een subtiele kleur met een hoop shimmers. Het patroontje maakt de blush erg vrolijk en leuk om te zien. Ik ben erg blij met deze peachy blush. Samen met Rose Gold denk ik dat ik deze blush nog wel het meest gebruik!

Sleek – Rose Gold

Wauw! Wat een plaatje is deze blush. Toen ik mijn blog net begon, had ik hier al een hoop lovende dingen over gehoord. Het zou een goede dupe zijn van de populaire NARS blush. Al meteen toen ik deze blush swatchte was ik er enorm blij mee. Een goede pigmentatie en de gouden shimmers in de blush vond ik prachtig, geeft toch net weer een wat ander effect. Op foto’s en film vind ik deze blush het mooiste effect geven. Zonder twijfel is dit dus mijn absolute favoriet!

Als ik het nu zo onder elkaar zie, dan lijken de laatste twee blushes wel erg op elkaar. Dit soort peachy, shimmery kleuren zijn dus mijn favoriet en vind ik mij ook het best staan!

Dat was dan alweer een nieuwe ‘favorieten’ editie. We hebben nu de parfum, lipsticks en blushes gehad. Volgende keer ga ik denk over op haarproducten of oogschaduw. Wat vinden jullie leuk om te zien?

Wat is jouw favoriete blush?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!