Mijn najaar musthaves!

24 okt 2014

Als we naar buiten kijken, kunnen we het allemaal wel concluderen: de herfst is nu écht begonnen. De temperaturen zijn omlaag gegaan en we zitten alweer eind oktober. Tijd voor mijn najaar musthaves!

Ik zal van alles laten zien. Fijne kleding, beauty, maar ook dingen waarmee je je kunt vermaken binnen, met dit slechte weer.
 

FASHION – Lekkere dikke, warme vesten!

Ik ben gek op warme, dikke vesten! Laatst kocht ik een heel fijn vest bij de MissEtam, een mooi bordeaux kleurig vest met franjes eraan. Deze zal ik binnenkort laten zien in een outfit post. Eén van mijn favorieten blijft toch wel bovenstaand vest van Primark. Hij is lekker warm en ook nog eens heel fashionable!
 

NAILS – Paars, paarser en paars

Paarse nagellak, de laatste tijd vind ik het echt super tof staan. Deze paarse kleur van HEMA vind ik mooi, maar ook de lak van OPI kan ik waarderen. Dit is een paarse nagellak met een hoop kleuren glitters erdoor, van goud tot blauw. Ook bordeaux nagellak vind ik perfect voor in het najaar. Toch grijp ik ook vaak nog naar een klassieke rode of roze kleur, die kunnen altijd wel!
 

LOOKS – Bruintinten

Niet elke keer kies ik voor oogschaduw, maar als ik voor oogschaduw ga, dan kies ik toch het liefst voor een bruin tint – ook in de herft! Het Catrice absolute nude palette of één van mijn Urban Decay Naked palettes, dat zijn mijn favorieten.
 

BEAUTY – Lips

Donker! Niet té donker, want dat vind ik mijzelf niet heel goed staan en dat vind ik te opvallend. Wel vind ik een berry-achtige kleur en zo op z’n tijd een paarse lipstick, wel heel erg gaaf. Echt iets voor in het najaar! Wel houd ik dan de rest van mijn make-up rustig. Anders vind ik het too much.
 

LIFESTYLE – Bezigheden


Als het niet zulk lekker weer is buiten, dan blijf ik het liefst lekker binnen zitten. Zolang ik niet naar buiten hoef, doe ik dat dan ook niet. Ook binnen kan ik mijzelf prima vermaken. Ik kan urenlang rustig kleuren, heel rustgevend. Ook kun je natuurlijk lekkere dingen gaan bakken – alhoewel je misschien dan wel een regenbui moet trotseren om de ingrediënten te scoren bij de supermarkt. Het liefst bak ik in de herfst appeltaarten, daar kan ik dan echt geen genoeg van krijgen.

Wat mag er voor jou niet ontbreken in dit lijstje?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!