Mini Masker Review #1

12 jul 2014

Over maskers schrijf ik amper, ik smeer ze dan ook bijna nooit op m’n gezicht. Ik neem er gewoon nooit de tijd voor! Laatst had ik zin in een masker. Hiervan heb ik enkele foto’s gemaakt, zodat ik mijn ervaringen met jullie kan delen.

Ik ging voor het Strawberry scrub mask van HEMA. Hier zit onder andere aardbeien, vanille en slagroom in. Tegelijkertijd zorgt dit masker ervoor dat je huid een milde scrub krijgt. Ben benieuwd of dit masker aan mijn verwachtingen voldoet!

De verpakking ziet er leuk uit, echt HEMA! Heel girly en roze met vrolijke bloemetjes op de zijkant. Ik moet zeggen dat ik nooit eerder een masker van HEMA heb geprobeerd, maar goed – voor alles een eerste keer! Op de verpakking heb ik in ieder geval niets aan te merken.

Zoals ik net al zei bevat het masker aardbeien, vanille en slagroom. Dit helpt de dode huidcellen op een milde manier te verwijderen en zorgt voor een schone, gladde, zachte huid. Ik hoop dat de scrub niet al te grof is, want ik heb best een gevoelige huid! Eerst moet je het gezicht reinigen, daarna kun je het masker aanbrengen, egaal over het gezicht en de hals. Het gebied rondom de ogen en mond laat je vrij. Na 10-15 minuten het masker met lauwwarm water afspoelen. Dit masker kun je wekelijks gebruiken!

Mijn mening over het masker. Allereerst: masker foto’s zijn altijd zo niet charming, vandaar even zo een foto met het masker, haha! Ik vind het een fijn masker. De geur is fijn, er zit genoeg product in en het masker smeert gemakkelijk uit. Dit masker is zelfs geschikt voor twee keer gebruik, zoveel zit erin. Eerder zei ik dat ik hoopte dat de scrub niet te grof zou zijn, uiteindelijk mocht hij van mij wel wat meer aanwezig zijn. Ik voelde het namelijk amper! Na afloop voelde mijn huid schoon en gereinigd aan. Heel fris!

Dit masker is te verkrijgen bij HEMA voor €1,60 en heeft een inhoud van 15ml.

Heb jij weleens een masker van HEMA geprobeerd?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Dit masker heb ik zelf nog nooit gebruikt. Klinkt goed! Ik gebruik zelf altijd het liefst een masker dat goed reinigend is, omdat ik dat wel nodig heb met mijn huid. Ik zal dit masker dus misschien niet zo snel voor mezelf kopen. Maar wel fijne review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!