Moederdag – Tips #1

6 mei 2012

Ja dames, het is bijna moederdag.
Tijd om je moeder eens lekker in het zonnetje te zetten en te verrassen!

Hier een artikel met leuke tips! Als je nog niet zo goed weet wat je voor je moeder moet kopen, dan heb je hier misschien wat aan!


Vandaag komt het eerste deel online, namelijk de gratis & de goedkope tips.
Morgen de gemiddelde & dure tips. Anders wordt het namelijk een beetje te veel leesvoer in 1x en dat is ook niet erg prettig. Dus ben je benieuwd naar de rest van het artikel? Kom morgen dan even terug!

Gratis
#1. Gewoon even zeggen dat je van d’r houdt en hoeveel ze nou voor je betekent.
Een klein gebaar en je moeder zal het vast erg waarderen.

#2. Maak ontbijt op bed voor je moeder. Ik weet het, het is zo lekker om uit te slapen als het kan, maar één keer iets eerder opstaan kan geen kwaad. En een ontbijt hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Wat geroosterd brood met beleg, een eitje, muesli, fruit, een croissantje of iets dergelijks en een glaasje versgeperste sinaasappelsap, daar zal ze vast helemaal blij van worden!

#3. Maak een leuke tekening of een leuke kaart voor d’r. Net als vroeger!

#4. Een leuke middag organiseren met allemaal gezelschapsspelletjes die zij leuk vindt en met lekkere snacks erbij die jullie beiden lekker vinden.

#5. Houd je moeder ook erg van beauty, net zoals jij? Maak er dan een gezellige meidenmiddag/avond van. Je kunt elkaar op maken en elkaars haar doen. Foto’s maken, of gezellig een filmpje kijken op de bank. Gewoon een lekkere moeder-dochterdag.

Budget – tot €10,-
#1. Een leuke DIY. Koop bijvoorbeeld zo’n leuke ouderwetse, glazen pot en doe daar allerlei leuke hebbedingetjes in!

#2. Voor maximaal €10,- heb je al een mooi boeketje bij de bloemist. Dus haal een leuk bloemetje voor je moeder in haar lievelingskleur(en)!

#3. Laat eerst een leuke foto van jou afdrukken. Of met je broertjes of zusjes erbij als je die hebt. Koop vervolgens een mooi fotolijstje en doe de foto erin. Een mooi persoonlijk cadeau voor je moeder!

#4. Bij de Kruidvat of andere drogisterijen heb je ook altijd van die verwenpakketten, van Dove of van Nivea. Zoiets is ook erg leuk om cadeau te doen. Dan heb je meteen een pakket waar allerlei verschillende douche- en/of badspullen inzitten. Erg leuk!

#5. Houdt je moeder erg van snoep? Bij bijvoorbeeld ‘Jamin’ heb je ook leuke trommeltjes of glazen potjes. Hierop staan verschillende teksten, dus ook dingen voor moederdag. Of gewoon: ‘Mama’. Nog een leuke tip: Bij de HEMA hebben ze erg leuke chocoladerepen, daar staat op: ‘Ik vind je lief’. Zo’n reep kost maar €1,50 en is ook erg leuk om cadeau te geven.

Als jullie nog leuke cadeautips hebben, laat maar horen!
Morgen komen de tips voor wat duurdere cadeautjes online, dus ben je benieuwd? Kom morgen dan weer eventjes kijken!

Koop jij ook nog altijd wat voor je moeder voor Moederdag? En wat geef je dan eigenlijk aan haar?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik geef wel altijd iets voor moederdag, maar meestal iets kleins omdat het om het gebaar gaat. Die chocorepen van de Hema, dat is een goed idee! Thanks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!