Moederdag – Tips #2

7 mei 2012

Hallo allemaal!
Ik hoop dat jullie de vorige tips een beetje nuttig vonden.

Als je altijd wat meer geld besteedt aan een moederdagcadeau dan is hier nu deel 2 met de tips voor jou!Gemiddeld – €10,- tot €25,-

#1. Ik doe mijn moeder vaak servies van Blond cadeau. Voor haar verjaardag, voor moederdag, of voor Kerst. Je hebt natuurlijk ook duurdere dingen ertussen zitten, maar voor €25,- kan je daar zeker iets leuks kopen. Blond servies is onder andere te koop bij de V&D.

#2. Een chocoladetelegram bestellen. Op verschillende sites kun je dat doen. Dan kun je een tekst schrijven in chocoladeletters en dat krijg je dan thuisgestuurd. Ik heb het ook een keer gekregen van mijn vader. Een erg leuk en origineel cadeau – als je moeder van chocolade houdt dan.

#3. Houdt je moeder van lezen? Dan kun je een goed boek voor haar kopen.
Ik raad zelf de boeken van Sophie Kinsella, Saskia Noort en Jill Mansell aan.
Ik vind het zelf erg leuk om mijn moeder een chicklit cadeau te geven omdat ze daar van houdt. Deze boeken kosten meestal rond de €15,-

#4. Als je moeder fan is van een bepaalde artiest is het ook erg leuk om een CD cadeau te doen. Houdt ze gewoon van muziek en heeft ze niet één favoriete artiest? Dan kun je de Hitzone voor haar kopen, of een andere top40 cd.

#5. Je kunt in plaats van een ontbijt – of natuurlijk óók een lunch of een diner maken voor je moeder. Lekker simpel, niet te eenvoudig. Hier zal ik deze week nog een artikel over plaatsen. Niet elke moeder vindt hetzelfde lekker, maar het is simpel en toch hartstikke leuk en lekker. En je kunt bepaalde ingrediënten natuurlijk vervangen, of helemaal weglaten. Hierbij kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Een lunch is natuurlijk geen 10 euro, maar een 3-gangen diner wel. Daarom heb ik hem bij deze categorie gezet.

Dure cadeaus – vanaf €25,-
#1.  Ga gezellig samen uit eten en dit keer betaal jíj. Dat is leuk en lekker. En niet alleen voor je moeder, maar je hebt er zelf ook nog wat aan. Dit staat wel onder de categorie ‘duur’, maar uit eten gaan hoeft niet altijd duur te zijn. Je hebt bij sommige restaurants hele goedkope 3-gangen menu’s. Bij een restaurant in Den Haag, waar ik wel eens heen ga, heb je bijvoorbeeld altijd de actie: 2e menu gratis, en 1 menu kost €25,-.
Dat vind ik een erg goede prijs!

#2. Geef je moeder een bezoekje aan een wellnesscentrum cadeau! Dan kan ze helemaal relaxen, en het is natuurlijk nog leuker als je zelf ook mee gaat. Ook dit hoeft niet erg duur te zijn, er zijn vaak leuke aanbiedingen.

#3. Ga een weekendje weg samen met je moeder. Lekker shoppen in een andere stad!
Op ns.nl heb je goedkope aanbiedingen in de spoorvoordeelwinkel. Dit kun je zo duur maken als je zelf wilt.

#4.  Houdt je moeder van koken, en jij ook? Koop dan twee bonnen voor een kookworkshop. Er zijn verschillende workshops, zoals: bonbons maken, taarten maken, cupcakes maken en dergelijke. Dus kies iets uit wat jij en jij moeder leuk vinden!
De prijs voor zo’n workshop ligt meestal rond de €20,- per persoon.

#5. Wat het ook altijd erg goed doet is een abonnement op een tijdschrift. Vaak kan je dan ook nog kiezen voor een leuk cadeau erbij als je een abonnement afsluit – of voor (extra) korting natuurlijk.

Deze tips zijn er natuurlijk alleen voor om jou te helpen. Jíj kent je moeder het best, dus jíj weet uiteraard ook het best wat ze leuk vindt!
Ik hoop dat je hierdoor wat meer inspiratie heb gekregen, voor als je misschien dacht: OH MY GOD nee, wat moet ik nou kopen!??!!

Heb jij al wat voor Moederdag gekocht? Of doe je daar niet aan?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Mijn moeder is helaas vorige week haar mobieltje kwijt geraakt, dus geef ik haar – samen met mijn zusje en vader – een nieuw, simpel telefoontje.

    Leuke tips, though!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!