Movie Challenge 2013 | Hoe ging het?

17 jan 2014

Vandaag nog even een laatste update over 2013. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik afgelopen jaar de Movie Challenge gedaan. 150 films in één jaar, heb ik het gehaald of niet? Wat vond ik ervan, was het de moeite waard?

Het gehele jaar heb je de Movie Challenge terug kunnen vinden op mijn site. Eerst boven in het menu, daarna kon je de button rechts op mijn site vinden. Netjes hield ik bij hoeveel films ik had gezien. In dit artikel zet ik ook de meeste informatie nog even onder elkaar.

Doel: 150 films
Aantal bekeken films: 143 films
Doel gehaald?: Nee

Helaas heb ik de Movie Challenge niet gehaald. Moet ook wel zeggen dat het erg veel was 150 films in één jaar. Het is denk ik wel mogelijk maar niet als je in je afstudeerjaar zit, had het veel te druk met andere dingen. Toch was het af en toe wel fijn om even een film te kijken, fijne afleiding. De meeste films van dit lijstje heb ik in de bioscoop gezien omdat ik een Pathé pas heb.

Laten we beginnen met enkele missers, films die ik totaal niets vond: Silent Hill, The Host, Stone, Spring Breakers, The Purge, Odd Thomas, en Don Jon.

En dan sluiten we natuurlijk positief af met de leukste films van dit jaar. Ik moet zeggen dat ik me heel snel wel vermaak met een film, ik vind een film dus al heel snel ‘leuk’. Toch heb ik de beste paar films die ik dit jaar gezien heb uit proberen te zoeken! Uiteindelijk ben ik op de 15 films uitgekozen. Dit zijn er best aardig wat, maar eigenlijk niets vergeleken met 143 films, haha.

Wreck-it Ralph 3D

Verliefd op Ibiza

Parker

Pitch Perfect

Olympus Has Fallen

OZ: The great and powerful

The Hangover III

Grown Ups 2

White House Down

Captain Phillips

Safe Haven

The Hunger Games: Catching Fire

The Heat

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Last Vegas

Ik heb er expres geen informatie bij geschreven omdat het anders wat te lang werd. Ook denk ik dat deze films geen extra uitleg nodig hebben, want ik vind ze top. Toch weten wat ik er precies van vond? Gebruik dan even de zoekfunctie op de site. In de zoekbalk kun je de film invullen, dan kun je ‘m vast terug vinden in een “Watched Movies”.

Dit jaar ga ik geen Movie Challenge doen, heb het namelijk wat te druk met mijn studie. Dit houdt natuurlijk niet in dat ik helemaal geen films meer ga kijken. Ik heb nog steeds mijn Pathé pas en er zullen nog steeds “Watched Movies” voorbij komen op de site!

Wat is jouw favoriete – of als je niet kunt kiezen meerdere favorieten – film van het afgelopen jaar?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Je bent in elk geval toch heel ver geraakt. Ik zou op den duur echt niet meer weten wat ik moest kijken.
    Ik deed de challenge voor tv series (15 seizoenen) en die heb ik ruim gehaald (18).

  2. Ahw jammer! Maar het scheelt echt een haartje! Zeker als je het al druk hebt met je studie vind ik 143 films al heel wat!
    Mijn favoriet is onder twijfel Verliefd op Ibiza. Heb ik gekeken toen ik niet lekker in mn vel zat en het is typisch zo’n film waar je al je zorgen even vergeet en je waant in Ibiza. Gewoon niet nadenken, niet spannend maar vol met romantiek. Hou ervan!

  3. Je zat niet ver weg van je uiteindelijk behaalde doel, maar wat een mega leuke films heb je gedeeld! Er staan uit deze lijst ook nog wat op mijn lijstje én heb er zelfs een paar bij gezet. Ik wil Pitch Perfect ook nog zo graag zien, lijkt me een geweldige film!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!