MOVIES | Films waar ik benieuwd naar ben!

17 nov 2013

Ik doe natuurlijk de Movie Challenge. Ik betwijfel of ik hem ga halen, want ik zit ‘pas’ op de 122 films. Er zijn een hoop films waarvan ik niet kan wachten totdat ze uitkomen. In dit artikel laat ik deze films zien en vertel ik er kort wat over.

Dit is weer eens een wat andere post dan normaal. Normaal gesproken bespreek ik films die ik al heb gezien, nu doe ik het eens andersom. Vind ik ook wel eens leuk!

The Hunger Games: Catching Fire

The Hunger Games… Do I need to say more? Naar het eerste deel keek ik al enorm uit, dus ik kan niet wachten totdat ik het tweede deel ook kan zien. De verhaallijn is ontzettend spannend. Buiten dat vind ik de personen die meespelen ook enorm leuk. Ik zit echt de dagen af te tellen totdat ik deze film in de bioscoop kan gaan zien. Ik weet ook zeker dat ‘ie me niet teleur gaat stellen!

Release date: 20 november 2013

Homefront

Eigenlijk vind ik elke film waar Jason Statham in speelt erg goed. Ik vind hem een erg goede acteur. Als hij in een film speelt weet je zeker dat er goede actie in zit. Zo zag ik van deze film al een tijdje de poster hangen bij de Pathé en de film sprak me gelijk aan. Ik ben benieuwd naar de film!

Release date: 28 november 2013

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Buiten verwachting vond ik de eerste film van The Hobbit erg vet! Ik ben dus erg benieuwd naar het tweede deel. Lord of the rings heb ik nooit gezien, maar dat maakt niet uit. Deze films spelen zich af vóór Lord of the rings. Ik vind de natuur en effecten in deze films erg mooi. Nog maar een maandje en dan kan ik hem eindelijk zien!

Release date: 12 december 2013

Captain America: The Winter Soldier

Ik houd nu eenmaal van Marvel films. Captain America vond ik erg goed, dus ik vind het leuk dat er nog een deel komt. Er doen een aantal grote namen mee en ik vind Chris Evans een goede acteur. Ik kijk uit naar deze film!

Release date: 27 maart 2014

Dit zijn dus enkele films waar ik naar uit kijk. Er zijn wel nog meer films die ik graag wil zien, maar daar was nog geen teaser of trailer van beschikbaar. Die komen namelijk pas ergens midden of eind 2014 uit. Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte!

Van welke film kan jij niet wachten totdat ‘ie in de bios verschijnt?

Liefs,
Joyce

Reacties

    • 2D vind ik ook veel fijner, ik krijg vaak nogal hoofdpijn van 3D. Alleen ben ik er onwijs benieuwd naar, dus wil hem de eerste dagen wel zien. Hoop dat ‘ie dan ook al in 2D draait en anders ga ik gewoon naar 3D toe! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!