MOVIES | Films waar ik benieuwd naar ben #2

27 jul 2014

Op dit moment draaien er enkele leuke films in de bioscoop, waar ik nog niet heen ben geweest. Ook komen er over een tijdje films aan die me heel tof lijken. Welke films wil ik graag nog zien?

Blended

‘Blended’ vertelt het verhaal van een gescheiden moeder Lauren en weduwnaar/vader Jim, die een vreselijke blind date met elkaar beleven. Bij toeval komen ze elkaar later weer tegen tijdens een vakantie in Afrika, waar ze elkaar alsnog leuk beginnen te vinden.

Deze trailer had ik al onwijs vaak gezien en de film leek me ook erg grappig. Mijn moeder en zusje zijn hier laatst heen geweest en ze hebben zich rot gelachen om deze film. Hier moet ik dus zeker weten heen! Adam Sandler vind ik ook altijd zo komisch spelen.

Release date: draait al in de bioscoop

The Fault in Our Stars

Hazel en Gus zijn twee tieners die een wrange humor, een minachting voor het conventionele en de liefde delen. Hun relatie is des te wonderbaarlijker gezien het feit dat Hazels andere constante metgezel een zuurstoftank is, Gus grappen maakt over zijn beenprothese en ze verliefd op elkaar werden bij een steungroep voor kankerpatiënten.

Toen ik deze trailer voor het eerst zag, wist ik niet zo goed wat ik ervan moest denken. Normaal ga ik niet naar van die ‘trieste films’ maar dit vind ik echt een aangrijpend verhaal. Ik wil hier al een poosje heen, maar het is er nog steeds niet van gekomen. Volgende week ga ik deze film zeker weten zien, ben er zo benieuwd naar. Ben benieuwd of ik het droog kan houden!

Release date: draait al in de bioscoop

Guardians of the Galaxy

Intergalactische politieagent Peter Quill komt in het bezit van een mysterieus object dat toebehoort aan Ronan, een machtige schurk die de veiligheid van het universum in gevaar brengt. De enige manier voor Peter om uit Ronan’s klauwen te blijven, is zich aansluiten bij een groep vreemde huurlingen bestaande uit Rocket, Groot, Gamora en Drax de Vernietiger.

Ik ben gek op Marvel films! Deze film klinkt ook weer erg origineel, dus ik ben benieuwd. Hopelijk kan ik deze film nog zien voordat ik op vakantie ga, hij komt namelijk midden augustus pas in de bioscopen. Er is zelfs al aangekondigd dat er een deel twee gemaakt gaat worden.

Release date: vanaf 14 augustus in de bioscoop

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1

Tegen alle verwachtingen in heeft Katniss Everdeen de Hongerspelen twee keer overleefd. Maar ondanks dat ze de bloederige arena levend heeft verlaten, is ze nog steeds niet veilig. Haar geliefde Peeta Mellark is gevangen genomen door Het Capitool dat uit is op wraak en president Snow maakt duidelijk dat niemand veilig is. Katniss groeit uit tot het gezicht van de revolutie, een opstand van de districten die zich verzet tegen de regering die hen regeert en verhongert. Bij de massa wordt ze bekend als hun ‘spotgaai’.

Bovenstaande omschrijving snap je waarschijnlijk alleen goed als je ook de andere delen hebt gezien. De andere delen van The Hunger Games vond ik geweldig! Ik heb bewust niet het boek gelezen omdat ik niet wil weten wat er verder gaat gebeuren, ik vind het zo spannend. Vind het altijd jammer als deze films afgelopen zijn en kijk dus ook echt uit naar dit derde deel. Helaas moeten we hier wel nog even op wachten!

Release date: vanaf 19 november in de bioscoop

Horrible Bosses 2

Nick, Dale en Kurt besluiten samen een eigen bedrijf te beginnen zodat ze hun eigen baas kunnen zijn. Een geniepige investeerder heeft echter andere plannen met hun veelbelovende bedrijf, plannen waarbij Nick, Dale en Kurt helaas niet bij horen, en voordat ze nog maar één cent hebben verdiend staan ze alweer op straat. De wanhoop nabij, besluiten de drie bijna-entrepreneurs de investeerders’ zoon te ontvoeren en hem te gijzelen totdat ze de macht over hun eigen bedrijf weer terug hebben.

Ook op deze film moeten we helaas nog even wachten, maar hij lijkt me zo leuk! Het eerste deel heb ik namelijk ook gezien en ik lag echt de hele film lang dubbel, zo onwijs grappig was het. Hopelijk is dat bij dit deel precies hetzelfde. Ben benieuwd!

Release date: vanaf 27 november in de bioscoop

Heb jij ‘Blended’ of ‘The Fault in Our Stars’ al gezien? En welke film(s) wil jij graag nog zien?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Leuke films! Ik ben ook zoo benieuwd naar the fault in our stars, ik heb net het boek uit.. Dus nu moet ik de film wel gaan zien ;p en ik kan ook niet wachten op Mockinjay!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!