MUSTHAVE | Sal Y Limon

21 apr 2013

Ik draag bijna nooit sieraden tenzij ik ze echt heel mooi of speciaal vind. En laatst heb ik een paar prachtige sieraden ontdekt die ik graag met jullie wil delen. Waarom ik deze nog nooit eerder had gespot? Geen idee! Maar ze zijn leuk!

Qua sieraden ben ik best kritisch, ik heb dan ook niet heel veel sieraden. Ook heb ik best dunne polsen, waardoor een hoop armbanden gewoon veel te groot zijn. Afgelopen week heb ik de sieraden van Sal Y Limon ontdekt en ik ben enthousiast!

De armbanden zitten in een erg mooi doosje. Zelf vind ik dit erg luxe ogen. Ook erg fijn om je armbanden weer in op te bergen. Zo slingeren ze niet rond op je bureau en zijn ze goed beschermd.

Je kunt zien dat de armbanden goed verpakt zitten, ze passen erg mooi in het doosje!

De armbanden zelf! Je hebt ze in verschillende maten. Zo zijn er dunnere armbanden, maar ook dikkere. Zelf vind ik de variatie van de twee verschillende diktes samen erg leuk staan.

Deze armbanden hebben precies de juiste maat voor mijn pols. Ze zijn misschien iets aan de grote kant maar dat vind ik juist wel mooi staan. Ze kunnen er met geen mogelijkheid afglijden dus dat is mooi. Zoals ik al zei, heb ik redelijk dunne polsen, dus ik denk dat vrijwel iedereen deze armbanden wel past.

Wat ik erg fijn vind aan deze armbanden is deze handige sluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat de armband goed om je pols blijft zitten. Ook qua stevigheid zit het wel goed. De armbanden gaan gemakkelijk open en dicht en de sluiting blijft ook goed op zijn plek zitten.

Zoals jullie waarschijnlijk wel kunnen merken ben ik erg blij met deze armbanden. De kleurtjes vind ik ook erg leuk! Eens in de zoveel tijd komen er nieuwe collecties uit, dus er zit wel voor ieder wat wils bij.

Deze armbanden zijn onder andere te verkrijgen bij de Bijenkorf en beginnen vanaf ongeveer €13,-

Wat vind jij van Sal Y Limon? Heb jij al armbanden van dit merk in je bezit?

Liefs,
Joyce.

Reacties

    • Dat heb ik ook zelf ook hoor! Ik heb echt hele dunne polsjes, maar deze armbanden passen me echt perfect. Ze zijn wel aan de grote kant, maar glijden zeker niet van m’n pols af :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!