MY BIRTHDAY WISHLIST!

1 okt 2014

Cadeaus vind ik altijd lastig, daarom vraag ik voor mijn verjaardag het liefst geld of bonnen van bijvoorbeeld Douglas, Etos of Kruidvat. Zo kan ik zelf wat leuks uitzoeken. Ik heb enkele leuke dingen op het oog en die heb ik op een rijtje gezet!

MAC make-up

Ik heb pas één MAC product in mijn bezit, maar ik ben nu al fan van het merk. Graag wil ik nog een neutrale lip kleur – vooral de kleur ‘Please Me’ spreekt me aan, maar ook de rest van de producten vind ik leuk. Zoals de blush in ‘PeachyKeen’ – een pareltje! Ook de oogschaduw in de kleur ‘Vanilla’ lijkt me prachtig. Dan sluiten we af met een topper, ‘Soft & Gentle’ een mooie highlighter!
 

Parfum

Parfum is natuurlijk ook altijd leuk. Heel persoonlijk, dat wel, vandaar dat ik het liever zelf uit zoek. Van de laatste geur heb ik al een kleine versie, maar die vind ik zó lekker, daar wil ik graag een fullsize van. De rest van de geuren heb ik al eens geroken en vind ik lekker! Misschien dat ik binnenkort dus wel voor één van bovenstaande geuren kies.
 

Overig

Een softbox wil ik ook graag nog eens kopen, voor als het in de winter een stuk eerder donker wordt. Als ik dan terug kom van stage is het al donker, zo kan ik toch nog mooie foto’s en filmpjes maken. Deze van VidaXL zag ik al vaak voorbij komen. Toch ben ik er nog niet zeker van! Sims4 wil ik misschien ook nog kopen, ik ben namelijk gek op the Sims. Ik heb er nu alleen niet veel tijd voor, dus misschien dat ik daar even mee wacht. Ook wil ik misschien nog een nieuwe lens kopen voor mijn camera, maar daarvoor moet ik eerst wat meer onderzoek doen over welke lens goed is.
 

AH – Heel Holland Bakt

Stiekem wil ik alles uit de HeelHollandBakt lijn kopen van AH. Alles vind ik leuk! Ik heb al vier bakmixen in huis en een ronde bakvorm van 24 centimeter doorsnede. Ik wil graag ook nog het amandelmeel, de kleine tulbandvormpjes, brownievorm, maatbekers, theedoeken, deeg en fondantroller en nog veel meer! Misschien dat ik even wacht t/m week 42. Dan hoort de lijn uit het assortiment te gaan, misschien dat er dan het een en ander afgeprijsd is.

Ben ik de enige of vinden jullie de producten uit de HeelHollandBakt lijn ook zo gaaf?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Vooral die laatste 2 categorieën spreken mij heel erg aan! Softboxen, lenzen, give it to me! Waarom ben ik nog niet jarig, haha? En bakproducten zijn altíjd goed. :)

  2. Herkenbaar hoor: ik vind het ook altijd lastig om aan te geven wat ik wil. Jouw lijstje is mooi en inspirerend zeg. Ben zelf ook bijna jarig dus misschien dat ik een paar dingetjes meepik van jou hihi, zoals die AH heel holland bakt lijn: te leuk!

  3. Oh, Soft en Gentle is zo’n mooie highlighter! Mooie wishlisht! Oh god, ik speel nu de Sims 4, maar ik heb de laptop ernaast, omdat ik ondertussen even lekker aan het bloggen ben. Het is verslavend, echt waar. Het is heel anders dan je gewend bent, maar zeker de moeite waard om hem aan te schaffen hoor! ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!