My food in photos | April 2014 – #2

15 apr 2014

Een hoop lekkere dingen weer deze week. Een patatje met, lekkere spaghetti, een heerlijke smoothie en nog veel meer. Ook dit artikel staat weer boordevol foto’s. Ben je daar benieuwd naar? Kijk dan snel even verder!

De week begon met een puntzak patat. Maandag ging ik namelijk met mijn moeder en zusje naar de film. We wilden snel iets eten en gingen voor een patatje bij Bram Ladage. Daar hebben ze echt de lekkerste patat!

De dag erna maakte ik met mijn vriend zelf popcorn. Het is eigenlijk super gemakkelijk. Je doet een speciale maissoort in een pan (ik geloof pofrijst) je doet er een deksel op en zo krijg je vanzelf popcorn, Nu kun je er eventueel suiker en boter bij doen voor zoete popcorn, of wat zout voor zoute popcorn. Heel gemakkelijk en ook heel lekker!

Spaghetti met een heerlijke bolognesesaus, met onder andere gehakt, ui, knoflook, wortel en tomatenpuree! Ik vind ’t heerlijk.

Mijn moeder had deze heerlijke aardbeien gekocht, hmmm!

Ik maakte een heerlijk ontbijtje voor mijn vriend. Althans, hij vind ’t lekker, haha. Ik maakte rijstepap voor hem, want dat vind hij heel erg lekker!

Ik probeerde één van de nieuwe Ben & Jerry’s smaken met Griekse yoghurt. Ik twijfelde tussen Strawberry Shortcake en een versie met honing. Uiteindelijk ging ik voor deze. Ik vond ‘m lekker, maar denk dat ik binnenkort ook eens die met honing ga proberen. Die lijkt me namelijk nog lekkerder, haha. De koekjes hierin smaakten overigens echt heel goed!

Ik kon wel wat vitamientjes gebruiken, want ik voelde migraine opkomen. De smoothie was erg lekker! Er zat banaan, aardbei, mango, een minneola en een scheutje honing door.

De twee dagen hierna heb ik niets kunnen eten of drinken. Het kwam er namelijk elke keer weer uit, ik was goed ziek. Toch probeerde ik wat groene thee te drinken om wat vocht binnen te krijgen.

Deze foto stuurde mijn vriend, met de tekst: ‘hier, voor my food in photo’s. Haha, zo schattig! Hij bakte een eitje met wat groenten erdoor: wortel, tuinbonen en een klein beetje broccoli.

Zaterdag reed ik naar mijn vriend toe vanaf mijn werk. Op zaterdag is het daar altijd frituur-dag. We aten dus patatjes met kroketten en een salade erbij. Ik kon tegen deze tijd gelukkig weer normaal eten. De afgelopen twee dagen heb ik alles gelukkig binnen kunnen houden. Dit smaakte toch wel erg goed hoor.

We zijn alweer bij de zondag aanbeland. Ik at een lekker soepje bij m’n vriend. Zijn moeder had groentesoep gemaakt, hmm!

Maandag aten we aardappels met doperwten, peentjes en vissticks. Ik vind vissticks zó lekker! Ja, dit was ook weer een lekker maaltje.

Heb jij de nieuwe Ben&Jerry’s smaken al uitgeprobeerd? Zo ja, wat vind je ervan?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Die nieuwe ben&jerry’s lijkt mij ook echt heel erg lekker! Ga em snel es proberen.

    Balen dat je ziek was zeg, toch wel lekker gegeten deze week gelukkig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!