My food in photos | April 2015 – #2

14 apr 2015

Afgelopen week heb ik weer een hoop lekkere dingen gegeten. Het mag wel iets gezonder, daar ga ik deze week weer op letten. In dit artikel dus nog patat, pizza, maar ook lekkere boterhammen die ik meeneem naar school voor tussen de middag!

Lekkere broodjes met pindakaas. Ook nam ik nog een banaan mee. Die sneed ik in stukjes en deed ik er nog op. De beste combinatie ever!

Aardappeltjes met wat spinazie. En wat ketchup! Dat vind ik de laatste tijd een stuk lekkerder dan mayonaise.

Daar at ik nog een stukje kip bij. Dat is echt het lekkerste stukje vlees. Een simpel stukje kip, lekker!

Mijn tante kwam eten, ik maakte dus een lekkere pasta. Dit is weer favoriet de laatste tijd. Pasta met zalm, broccoli en ui. Daarbij een romige saus met lekker veel kruiden. Tot slot nog wat Parmezaanse kaas en je gerecht is klaar.

Het toetje! IJs met slagroom en wat stukjes brownie. Ik heb het perfecte brownie recept gevonden. Er komt binnenkort een recept online. De brownie is namelijk smeuïg, heeft voldoende smaak en is gewoonweg perfect.

Mijn favoriete broodbeleg van de afgelopen tijd, kip kerrie! Het liefst doe ik dit elke dag op mijn brood, hmmmm. Die van de Jumbo is het lekkerst, aanrader!

Ik kreeg een chocolade paashaas van mijn oma. Hij is onthoofd, de rest ligt er nog. Voor een andere keer!

Bij de Makro haalden we lekkere pizza’s! Deze met salami was erg goed te doen. We hadden er ook eentje met spinazie, die was wat minder – helaas.

Dat is alweer een tijdje geleden, een verse gevulde koek!

Wat patatjes en een kroket. Deze komt van de Makro, er zit veel vlees in. Dit zijn de lekkerste kroketten! Je koopt ze gelijk in een doos van veel stuks, zo’n 30. Dus je moet wel genoeg ruimte in je vriezer hebben, maar ze zijn het waard! Even duur als in de supermarkt.

Een ontbijtje. Drie crackers met pindakaas en Nutella. Ik eet niet zo vaak chocoladepasta, maar als ik het dan weer eens eet – weet ik weer hoe lekker het is! Qua pindakaas kies ik het liefst voor de variant met nootjes.

Er was nog een restje over van woensdag. Dat at ik nog even snel op voordat ik op moest passen. Nog wat extra Parmezaanse kaas erover, was lekker!

Op mijn werk at ik een tosti. Ham, kaas en pesto. Met wat chilisaus erbij. Ik was namelijk de hele dag druk bezig, dan is het wel lekker om even te relaxen en wat te eten.

Toen ik thuis kwam van mijn werk at ik nog wat kippensoep. Hierbij at ik ook nog wat crackertjes. Prima maaltijd! De kippensoep van m’n moeder is namelijk super lekker.

Gisteren had ik wat te vieren. M’n vriend nam me daarvoor gezellig mee uit eten. We bestelden vooraf wat brood met olijven tapenade, aioli en een tapenade van pesto met Parmezaanse kaas en olie. Vooral deze laatste smaakte super goed!

We bestelden allebei de dagschotel. Dungesneden rosbief met eiermie, Oosterse groenten en teriyaki saus. Dit was zó lekker. De dagschotel is ook altijd mooi geprijsd. Eens in de zoveel tijd eten we hier dus eens. Sowieso staan er lekkere dingen op de kaart. Ze hebben hier ook een lekkere hamburger!

Tot slot aten we nog een ijsje. Ik koos voor een bakje met pistache en een bolletje met witte chocolade met amandelpraline + vers geroosterde nootjes. Ik koos voor een topping van gesmolten chocolade.

Wat is jouw favoriete smaak ijs?

Liefs,
Joyce

Reacties

Laat een reactie achter op Esther Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!