My food in photos | April 2015 – #3

21 apr 2015

Het is weer tijd voor mijn food foto’s van de afgelopen week. Het zijn er dit keer niet zo heel veel. Het was namelijk allemaal niet zo heel spectaculair! Ook vergat ik gewoon vaak foto’s te maken – of was mijn batterij leeg.

Crackers met filet Americain als tussendoortje. Dit waren trouwens onwijs lekkere crackers!

Die avond aten we gekookte aardappelen met bloemkool en een cordon bleu. Van bloemkool kan ik echt blij worden, ik vind dat heel lekker op z’n tijd!

Woensdag hadden we teamuitje. We kregen een onwijs uitgebreide lunch, maar ik durfde het niet zo goed op de foto te zetten, haha. Niemand daar weet namelijk van m’n blog af. We hadden een ruime keus uit broodjes en beleg! Vooraf alvast een thee.

Na afloop een wijntje. Qua wijn drink altijd zoete witte wijn, soms met ijs.

In mijn pauze ging ik naar de Kruidvat om te kijken of er nog wat make-up te scoren viel. Daar zag ik ook deze crunchy biscuits. Ze zijn best lekker! Heb nu nog een zak liggen, met olijfolie en kruiden. Hopelijk is die net zo lekker. Ze waren één euro.

Vrijdagavond wisten m’n moeder en ik echt niet wat we zouden gaan eten. We gingen dus even boodschappen doen. Voordat we de supermarkt in liepen, roken we al de geur van de slager. We kochten zo’n hele kip, hmmm!

Aardbeien bij m’n vriend thuis. De eerste van het jaar!

Ik volgde bij 24Kitchen&Cottages een kookworkshop. Hier maakte ik een dressing en een mayonaise. Er waren genoeg lekkere, verse ingrediënten.

Even rustig zitten met een gebakje en wat te drinken. M’n moeder nam een appeltaart en ik ging voor een Bossche bol.

We hadden een kookcollege gevolgd en daarna even niets te doen totdat de Battle of the Chefs begon. We liepen dus een eindje en kwamen uit bij een haven. Hier hebben we lekker in de zon gezeten met een drankje erbij!

Hier zal ik maar niet al te veel over zeggen, haha – ook al was het wel lekker. Ik probeerde de nieuwe Pistache milkshake en de Bacon Clubhouse uit. Allebei lekker!

Maandagavond maakte ik een variatie op de frittata. Met onder andere ei, gehakt, aardappeltjes, groente en kaas. Dit was zo geslaagd, hier komt binnenkort nog wel eens een recept van online.

Hmmmm, genieten!

Heb jij ook al de eerste aardbeien op?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!