My food in photos | Augustus #2

12 aug 2013

Welkom bij de eerste ‘My food in photos’. Vanaf nu zal ik elke maandag om 9 uur het heerlijke eten wat ik de week ervoor allemaal gegeten heb, met jullie delen! Benieuwd naar mijn overheerlijke food-foto’s? Klik dan op ‘Lees Verder’.

Nu heb ik ervoor gekozen om de foto’s random door elkaar heen te doen. Dit omdat ik pas aan het eind van vorige week met dit idee kwam. Ik had veel avond eten dus niet op de foto staan. Misschien dat ik het voortaan op dagen in ga delen maar dat zie ik wel. Even kijken wat het fijnst is!

Ik was vooral veel samen met m’n vriend. Vorige week hadden we veel gekookt, nu hadden we er even geen zin in. Vandaar dat het allemaal niet zo gezond is deze keer, haha.

De risotto van het vorige filmpje! Die had ik zondag gemaakt en zat nog niet in mijn vorige ‘My life in photos’. Het was echt een heerlijk gerecht. Risotto met rauwe ham, doperwtjes, Parmezaanse kaas en verse basilicum.

We waren in de stad en hadden honger. En loempia’s zijn gewoon zo lekker. Die ga ik zelf binnenkort ook weer eens maken!

Ik houd van de combinatie pindakaas en banaan. Ik weet dat veel mensen het goor vinden, maar het is zó lekker. Yum!

Dit was de eerste keer dat ik wentelteefjes maakte. Zelf heb ik ze niet op maar m’n vriend vond ze erg lekker.

Deze had ik gehaald om op te eten tijdens de film. Ik vond het echt heel erg lekker, maar ik houd sowieso wel van Bros.

Dit heerlijke maaltje had de broer van Thijs gemaakt. Het was echt zó lekker. Pasta pesto met kip, broccoli, Parmezaanse kaas en cashewnoten. Hmmmm!

Ei is gewoon zo lekker! Pellen, wat zout erover en zo opeten. Heerlijk, haha.

De Lidl bij mij in de buurt heeft sinds kort een broodjesafdeling. Hier kun je voor een heel klein prijsje lekkere broodjes halen. Croissants, chocoladebroodjes, stokbrood, van alles. Zo ook dit kaneelbroodje. Echt SUPER lekker! Als jouw Lidl deze afdeling ook heeft, probeer dit broodje dan eens!

Dit was niet het avondeten van mij en Thijs maar van zijn broer en een vriend. Biefstuk met aardappeltjes, sugar snaps en champignonsaus. Het zag er zo lekker uit, ik moest het wel even op de foto zetten.

Wij aten namelijk…….. Pizza! Dit was een pizza Margarita belegt met kip, ui en extra kaas. Hij was alleen niet zo lekker, deze waren van AH Basic. De tomatensaus overheerste zó erg.

Gelukkig had ik wél een lekkere pizza haha. Dit is pizza pesto ook belegt met nog wat kip. Smaakte echt heel erg goed. Dit was een Casa di Mama pizza van dr Oetker.

Lunchen op mijn werk. Een tosti zoals gewoonlijk. Het is lekker en hapt snel weg. Ideaal!

Mijn favoriete ontbijt. Crackers met oude kaas. Dit zijn van die WASA crackers met sesamzaadjes erop. ZO LEKKER!

En dan sluit ik af met een foto van zondag. Het was weer eens super warm in mijn kamer, dus we zochten even de verkoeling op. Even lekker naar buiten een ijsje halen. Hmmm, dat smaakte goed!

Dit was dus even een week met best een beetje ongezond eten haha. Maar dat mag ook wel na een week gezond koken samen, vind ik. Ik hoop dat jullie het zo fijn vonden om te zien. Het is zo wat overzichtelijker vind ik!

Volgende week komt er weer een ‘My food in photos’ online, die is misschien alleen iets korter. Ik maak hem namelijk vrijdag al omdat ik die nacht op vakantie ga.

Wat vinden jullie ervan dat ik de food-foto’s nu gescheiden houd? Leuker, handiger, of juist niet leuk? Let me know, dan houd ik er rekening mee! Ben nu gewoon even aan het uitproberen wat het best werkt.

Reacties

  1. Mijn hemel, wat ziet dat er lekker uit! Ik mag helaas nog niet eten, operatie gehad.. Maar echt. Ik moet dit niet meer gaan zien hoor, ik krijg er én honger én kookideeën van. Oef..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!