My food in photos | Augustus 2014 – #1

5 aug 2014

Ook afgelopen week heb ik weer een hoop food foto’s gemaakt! Ik was vrijwel de hele week bij m’n vriend, dus we hebben een hoop lekkers gegeten.

Even ter informatie: eigenlijk zou er nu een filmpje online komen. Dit filmpje komt later deze week online. Waarschijnlijk vrijdag of zaterdag. Volgende week dinsdag staat er gewoon om 06:00 weer een filmpje klaar!

Zoals vrijwel elke week at ik weer kip met rijst en groente. Zo lekker!

’s Avonds hadden we nog honger, dus we aten toastjes met lekkere salades erop. M’n zusje koos voor tonijnsalade en ik ging voor beenham salade. Dit smeerden we op wat Melba toastjes. Yum! Heerlijke avondsnack!

’s Ochtends gingen we voor lekkere broodjes! Het leek net weekend haha, meestal eten we alleen van die broodjes op zondag! Echt super lekker met wat kaas.

Ook maakte ik verse tomatensoep, we hadden namelijk nog een heleboel tomaten over. Ik deed er een wortel door, wat selderij, ui, knoflook, basilicum en bouillon.

We aten pizza’s toen mijn zusje er was! Bij de Makro kochten we vijf pizza’s voor drie euro. We kozen alle drie voor een andere pizza. Mijn zusje voor een pizza met vier kazen, ik voor een pizza met salami & ham en thijs met ham en champignons. Super lekker!

Ik maakte een ontbijtje voor m’n vriend. Yoghurt met appel uit de oven, krenten, stukjes chocolade en wat vanille suiker.

Toen mijn zusje er was, gingen we gezellig met z’n drietjes barbecueën! De hamburgers van de Lidl zijn trouwens echt een aanrader, ze zijn super lekker. Verder hadden we nog stokjes saté en speklapjes.

Ik maakte een super yummy toetje! Griekse yoghurt met stukjes walnoten en honing. Mijn vriend eet dit altijd en ik dacht altijd dat ik het niet zou lusten. Nou, dus wel!

Buiten de tomatensoep maakte ik nog een soep. We hadden namelijk nog een broccoli, prei en courgette over. Van deze groenten maakte ik een soep!

M’n moeder kwam even op bezoek en nam wat lekkers mee!

Deze yoghurt was in de aanbieding bij de Plus. Vandaar dat we wat haalden om het uit te proberen. Ik vond het niet héél lekker.

Yummmm, ik maakte brownies! Gewoon met zo’n gemakkelijk pak waar je alleen water bij hoeft te doen. Super easy maar wel heel lekker!

We gingen voor de tweede keer deze week barbecueen. Dit keer met een vriendin van mij en haar vriend. Was echt heel gezellig! Daarna hebben we nog een potje Monoply gedaan, was leuk!

Deze tosti at ik op mijn werk. Een gewone tosti ham/kaas maar dan met pesto. En met chilisaus. Véél lekkerder dan ketchup of curry! Als ik dit nu zie, heb ik zo’n trek in een tosti!

Ik dronk weer eens koude chocolademelk. Eens in de zoveel tijd vind ik dit zó lekker!

Een beetje een donkere foto, het was al laat in de avond, maar ik at een paar stukken meloen!

Ook at ik weer eens pannenkoeken! Gewoon naturel met wat suiker. Dat had ik zo lang niet gegeten.

Ik hoop dat jullie het ook deze week weer leuk vonden om te zien!

Vind jij koude chocolademelk ook zo lekker?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Hmmm lekker die soepen! Een aanrader is trouwens een Mexicaanse soep (dacht ik) van Jamie’s 15 minute meals, met paprika en tomaat!
    Ik hou echt niet van koude chocomel, heb vroeger daar echt litersss van gedronken omdat ik moest aankomen maar als ik nu zo’n geel pak zie ren ik keihard weg hahaha

  2. Jij hebt altijd zulke lekkere food foto’s.

    Ik durf eigenlijk geen koude chocomelk te drinken, want ik heb het drie keer gedronken, en daarna moest ik overgeven. Met warme heb ik dan weer geen probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!