My food in photos | Augustus 2015 – #2

11 aug 2015

Dit keer wat minder food foto’s dan normaal gesproken. Vorige week plaatste ik hem namelijk wat later, waardoor daarin ook al wat foto’s van deze week zaten!

Ik was een dag bij m’n vriend en ging weer naar huis rond een uur of zes, toen ik besefte dat ik eigenlijk amper wat had gegeten! Onderweg reed ik dus even langs de supermarkt en toen zag ik dat er bami en nasi schotels in de aanbieding waren. Ik kocht bami met babi pangang. Thuis even snel in de magnetron en lekker dat ’t was!

De perfecte lunch dacht ik zo. Drie dunne crackers met sesam en zeezout, belegd met kip kerrie salade.

Dit at ik bij Thijs thuis, en ’t was lekker!! Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus met rijst en groenten.

Lekker thee drinken ’s avonds. Ik ben gek op groene thee en lust ’t nu zelfs zonder suiker!

Afgelopen weekend hebben we veel geklust in ons nieuwe huisje. Tegen etenstijd kregen we toch wel erg trek. Komt het even mooi uit dat we vrijwel náást een hele goede pizzeria wonen! Mijn moeder koos voor de calzone.

Thijs ging voor de pizza Parma, met onder andere mozzarella, parmaham en rucola.

Zelf koos ik voor een pizza met onder andere gehakt, peper, ui, kaas en champignons. Alhoewel ik dat laatste eraf haalde, daar ben ik namelijk niet zo gek op, haha.

Verder moest ik ook nog werken in de horeca. Na zo’n zes uur werken krijg je toch wel trek, dus de kok maakte een tosti voor me. Gewoon heel simpel met ham en kaas, maar wel erg lekker.

Na het werk ging ik weer gelijk door naar mamma. Ik hielp haar nog wat mee met klussen en daarna haalden we een ijsje. Ik koos voor de smaken worteltjestaart (ja echt!) en witte chocolade. Hmmmm!

Aangezien ik die dag niet echt goed had gegeten, at ik thuis nog wat noedels. Ook alweer lang geleden dat ik die voor ’t laatst op had.

Het avondeten; gebakken aardappeltjes met witvis, boontjes en spek. Vroeger lustte ik nooit boontjes, maar nu krijg ik het op zich wel weg. Vooral als ik er wat spekjes bij eet.

Is er een groente die jij vroeger echt verschrikkelijk vond, maar nu wel lust?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!