My food in photos | Augustus #3

19 aug 2013

Afgelopen week was weer een heerlijke week betreft eten. Ik heb weer een hoop lekkers gegeten. Als je honger hebt adviseer ik je dan ook om dit artikel even over te slaan, of later te bekijken, haha. Ik heb zelfs een nieuw favoriet gerecht ontdekt deze week!

Dit is serieus een van de goddelijkste dingen die ik ooit heb gegeten. Ik ben er sinds een jaar achter dat ik zalm lust, maar had nog nooit pasta met zalm gegeten. Dit had ik samen met mijn moeder gemaakt en het is zó lekker. Ik heb foto’s gemaakt dus er komt nog een recept van op de site!

Tijdens de Unlimited Movie Night kregen we van Pathé een hapje en een drankje. We vonden op onze stoel een zakje popcorn en een flesje cola. Lekker!!!

De dag erna dook ik nog even met Thijs de stad in om de laatste dingetjes voor de vakantie te scoren. We hadden een beetje honger gekregen dus gingen even snel wat halen bij de McDonalds. De Chili Chicken, die euroknaller, dat is echt een aanrader! Yum!

Ook kwam ik er die dag achter dat er in de stad een winkeltje zit dat veel Amerikaans snoepgoed verkoopt. Ik wilde altijd al Nerds en Mountain Dew proberen. Dit heb ik dus even ingeslagen, samen met een paar jawbreakers, haha.

Die avond ging ik door naar mijn vader. Hij had biefstuk gehaald met champignonroom-saus. Het was echt heel erg lekker!

En hij had ook groene Fernandes in huis. Ik vind Fernandes echt heel erg lekker. We hebben het niet vaak in huis, maar het is wel één van mijn favoriete drankjes!

De dag erna gingen we naar Drievliet. Aan het eind van de dag hadden we wel trek in een lekker patatje met mayo.

Sorry voor de onduidelijke foto, maar dit is op het moment mijn favoriete ontbijt. Nouja – ontbijt rond 11 uur, haha. Eerder kan ik niet zoveel eten. Het zijn twee WASA crackers met sesamzaadjes erop. Dit keer zit er eiersalade op, maar ik eet ze ook graag met kaas.

M’n vader had lekkere macadamianoten gehaald bij de notenboer (heet dat zo?) op de markt. Hij wist dat ik die heel lekker vind, dus daarom had hij ze meegenomen. Thanks pap!

Ook zijn we nog even een lekker ijsje gaan eten. Ik had yoghurt en lemon cake. Heerlijke smaken allebei!

Lekkere tomatensaus maken de avond voordat ik naar het vliegveld vertrok. Ik had namelijk geen zin om heel moeilijk te gaan doen met koken.

En die saus heb ik vervolgens lekker gegeten met pasta. Hmm, het was heel erg lekker!

Dat was alweer mijn week. Het zijn niet zoveel foto’s als vorige keer doordat dit iets minder dagen zijn. Volgende week komt er geen ‘My food in photos’ online vanwege vakantie.

Wat is jouw favoriete ijssmaak?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik kom zooo vaak bij die ijssalon (volgens mij want ik heb een foto die er heeel erg op lijkt, met zelfde tafeltje en zelfde bakje haha) en de cookies is daar ook echt aan te raden! Heerlijk :)

  2. Arggh, dit vind ik en het leukste en het minst leuke gedeelte van je blog! Het leukste omdat het cool is om te zien wat je zoal eet en het ziet er delicious uit, maar minder leuk omdat ik er steeds honger van krijg haha!

      • Zalm kan je ook zo verschillend eten. Ik vind het altijd heel gek als mensen zeggen: “ik lust geen vis/vlees/kaas”. Er zijn zoooooveel verschillende smaken, hoe kun je nou alles niet lusten? Ik lustte vroeger ook zogenaamd geen vis, enkel en alleen omdat ik een keer paling had gegeten (wat ik nu wel lekker vind, overigens) :p. Pastasalade met tonijn is ook een aanrader overigens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!