My food in photos | December 2014 – #2

9 dec 2014

Ohhh, weer een hoop food-foto’s deze week. Op de een of andere manier maak ik van eten gewoon altijd héél veel foto’s. Dit keer hutspot, zuurkool, gourmetten op Pakjesavond, tussendoortjes en nog veel meer!

Eén van mijn favoriete pasta’s! Dit is pasta met broccoli, zalm en een lekker sausje. Dit eet ik niet vaak, maar als ik ’t eet is het altijd weer lekker.

Ook maakte ik voor de eerste keer zoete aardappel klaar. Ik moest nog even oefenen, want in de oven werden ze niet krokant. Uiteindelijk heb ik een laag olie in de pan gedaan en ze daarin als het ware ‘gefrituurd’.

Een echt feestmaal! Hierbij maakte ik namelijk een rollade klaar. Even aanbraden in de pan, drie kwartier in de oven en klaar. Niet zo moeilijk, maar wel heel lekker.

Deze popcorn is zó lekker, smaakt precies zoals de ‘bioscoop popcorn’.

Ik ben gek op de Hollandse pot. Vroeger at ik weleens peen en uien, ofwel hutspot, bij mijn oma. Thuis maakten we het nooit. De laatste tijd maakt m’n moeder en weer eens klaar en lekker dat ’t is!

Mijn tien-uurtje op school. Een kopje thee, een WASA sandwich en een banaantje.

Lekker tussendoortje! Ik ben gek op crackers met sandwichspread, té lekker. Vult ook goed!

Afgelopen week voelde ik mij een dagje niet zo goed, beetje misselijk en gewoon heel erg moe. Ik deed dus lekker rustig aan en dronk een kopje thee, met wat lange vingers.

De dag erna voelde ik mij gelukkig al weer een stuk beter. Ik ging gezellig de stad in. Rond een uurtje of vier kozen we voor het vieruurtje bij HEMA. Je kunt voor maar € 1,- dan genieten van een gebakje en een kopje koffie of thee.

Lekker avondeten! Wat doperwten met peentjes, gebakken aardappeltjes en mayonaise. Hierbij at ik geloof ik ook nog een hamburger!

Deze Ufo’s zag ik liggen bij de Big Bazar, jeugdsentiment! Vroeger snoepte ik deze altijd. Ik vind ze nog steeds lekker, haha. Had ze echt al tien jaar niet meer op.

Vrijdagavond at ik bij m’n vriend, we gingen gezellig gourmetten met z’n allen. Er was een hoop lekker vlees, yum!

Tot slot bakten we ook nog wat pannenkoekjes, lekker om de maaltijd mee af te sluiten.

Zuurkool, zuurkool, zuurkool, kan er geen genoeg van krijgen!

Het ziet er totaal niet lekker uit, maar dat was het wel. Dit was de vulling voor wraps. Ik maakte een vulling van gehakt, ui, paprika, knoflook, tomatensaus en room.

Ohhh, lekker toetje! Ik had al een hele tijd geen cookie dough op, maar het is echt zó lekker. Stiekem een beetje balen dat dit maar een klein bakje was, haha.

Ik maakte een wrap van ei. Gevuld met champignons, rode ui en wat stukjes spek. Ik ben nog op zoek naar een gezondere vulling, maar had op dit moment niet veel groentes in huis.

Zo zag de ‘wrap’ er uit. Ik vond ’t erg lekker, weer eens wat anders.

Groente, aardappelen en vlees. Het vlees dat op het bord ligt is een stukje Cordon Bleu. Lekker, met wat kaas en ham erin!

Dan tot slot mijn late night snack van gisteravond, een appeltje. Een appel schil ik altijd, ik vind de schil gewoon niet zo lekker.

Wat is jouw favoriete stuk fruit?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Dat vier uurtje heb ik ook eens gedaan, super leuk! Normaal ben ik voor een kopje thee al 1,75 kwijt en nu had ik voor 1 euro ook nog een gebakje :D En die ufo’s, zooooo vies haha. Nu komt ook gelijk weer zo’n hype van dat eetpapier naar boven, of dummies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!