My food in photos | Februari 2014 – #3

18 feb 2014

Ik at vorige week veel soep, tomatensoep en kippensoep. Verder at ik een lekker visje en ben ik op Valentijnsdag heerlijk uit eten geweest samen met m’n vriend. Er staan weer een aantal heerlijke foto’s klaar!

Hmmm, we beginnen de week met poffertjes. Dit had ik echt al onwijs lang niet meer gegeten. Deze lagen nog in de koelkast en moesten op. Nu weet ik weer hoe lekker poffertjes ook alweer zijn!

Ook at ik deze week veel soep. Mijn moeder had zelf kippensoep gemaakt, altijd lekker de kippensoep van m’n moeder!

De avond erna maakten we zelf pizza’s. Eerst zouden we pasta met zalm en broccoli eten. Toen kwam mijn moeder thuis met deze pizza bodems die ze van m’n tante had gekregen. We besloten dus om de pizza te beleggen met zalm, ui, broccoli en roomkaas. Het was heerlijk!

Zo zag de pizza er uiteindelijk uit. Het waren mini pizza’s maar ze waren erg machtig. Deze combinatie was een succes en gaan we zeker vaker proberen! Dit kan natuurlijk ook prima op zo’n groot kant-en-klare pizza bodem.

Op Valentijnsdag ging ik gezellig met m’n vriend uit eten. Dit was zijn voorgerecht, inktvisringen met knoflooksaus. De foto’s van mijn voorgerecht en hoofdgerecht zijn helaas helemaal mislukt door het slechte licht. Mijn voorgerecht was tomatensoep. Mijn hoofdgerecht was varkenshaas omwikkeld met bacon en geitenkaas erin.

Het hoofdgerecht van Thijs. Dit was een mix van allerlei Mexicaanse dingen. Helaas viel dit gerecht een klein beetje tegen. Mijn hoofdgerecht was wel super lekker moet ik zeggen, hmmm! Tot slot nam ik nog een thee. Ik ging voor de smaak vanille. Apart, maar best lekker!

Zaterdag moest ik werken. Ik hoefde maar tot twee uur te werken dus ging daarna gezellig naar mijn oma, opa en vader toe. Ik ging even boodschappen doen met m’n vader en we kochten wat kibbeling. Hmmm!

’s Avonds at ik wat bij mijn oma en opa. Op zaterdag is het daar altijd soep-dag. Dit keer maakte mijn oma tomatensoep. Dat had ik natuurlijk de avond ervoor ook al op, maar het blijft lekker, haha. Zelfgemaakte dan, die uit blik vind ik veel te zoet!

Toen ik die avond thuis kwam, hadden mijn moeder en zusje appelflappen gebakken!

Zondagavond at ik bij mijn vriend. Zijn moeder had iets onwijs lekkers gemaakt: preitaart. Dit gerecht bestaat uit bladerdeeg, prei, spekjes, kerrie, room, ei en kaas. Het is echt super lekker! Misschien dat ik hier nog wel eens een receptje van plaats.

Heb jij nog iets speciaals gegeten op Valentijnsdag?

Liefs,
Joyce

Reacties

 1. Poffertjes! Ook echt heeeel lang geleden dat ik dacht gegeten hebben. We hebben ooit zo’n poffertjes machine/pan gekocht maar met vier magen te vullen waren we wel twee uur bezig haha.
  Oh en inktvisringen, lijken me zo vies! Ik heb ooit eens iemand gezien die dat aan het eten was en waarbij zo’n slangetje (datgene wat erin zit) ergens in zn mondhoek zat. Ieew!
  Maar verder heeerlijke foto’s hoor haha

 2. Lekker eten weer, vooral die pizzaatjes echt goed idee! Haha ik bekijk dit artikel altijd smiddags pas, sochtends vroeg kan ik dat allemaal nog niet aan haha. Ik ben ook lekker uiteten geweest op valentijnsdag.
  Liefs,
  Eline

 3. Wat heb je veel lekkere dingen gegeten zeg! Ik heb ook al heel lang geen poffertjes meer gehad! Met Valentijn zijn wij niet uit eten geweest, maar heb ik zelf taco’s gemaakt, dat vinden we allebei erg lekker! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!