My food in photos | Februari 2015 – #1

3 feb 2015

Zijn jullie klaar voor een nieuwe food foto diary? Ik heb alles van afgelopen week weer op een rijtje gezet. Er zitten heerlijke pizza’s bij, maar ook de lekkerste tussendoortjes. Ook dronk ik véél thee!

Begin vorige week at ik het laatste beetje ijs op. Ik vond hem op zich wel lekker, maar niet top. Er zaten hele grote stukken chocolade in. Dat zou in principe lekker moeten zijn, maar ze waren erg droog. Volgende keer toch maar weer de oude en vertrouwde cookie dough!

Late breakfast! Drie pancakes met een laagje basterdsuiker en wat M&M’s. Perfectie, haha. Niet het meest gezonde ontbijtje, maar dat mag ook wel eens toch!

Kliekjes eten. We hadden nog een hoop dingen die op moesten en waar niet zo heel veel meer van was. Perfect om je koelkast/vriezer zo wat leger te maken.

Hier zat een hele appel in, maar het was zo lekker dat het al bijna op was toen ik er een foto van maakte. Ik probeer wat meer fruit te eten, maar ik denk er gewoon niet aan. Deze appel was echt zó lekker. Niet te zoet, niet te zuur en lekker sappig.

Ik sprak met een vriendin af in de stad, maar kon pas om vier uur. We hadden helemaal niet aan avondeten gedacht en wilde niet na een uurtje al naar huis. We aten dus gezellig wat bij Vapiano. We gingen allebei voor een pizza. Hier zie je pizza ‘bruschetta’.

Mijn pizza was ook lekker, maar zag er wel wat minder lekker uit, haha. Ik ging voor een pizza met tomatensaus, mozzarella en twee soorten worst. De ene soort was zó pittig dat ik die niet eens helemaal op kon eten. Maar lekker was het wel!

Ik zette een lekker grote pot thee. Heerlijk! Hier kon ik de hele avond wel mee vooruit.

Toen ik bij mijn vader ging eten, at ik zuurkool. Gemaakt door mijn oma. Dat blijft toch wel echt de allerlekkerste! Als ik dit zo zie, krijg ik er alweer trek in haha.

Het toetje! Dit was zo’n Mona toetje die je om kan keren op je bord. Ik koos de smaak dame blanche, lekker!

De volgende ochtend ontbeet ik ook samen met mijn vader. Ik had margedag, dus ik kon lekker wat uitslapen. Ik ontbeet dus ook pas om een uur of elf. Normaal gesproken kan ik namelijk echt geen twee boterhammen op als ik ontbijt. Ik at één boterham met pindakaas en één met hagelslag.

Een tussendoortje die dag. Crackers met ham en kaas, met een kop thee. Helemaal prima!

Die avond ging ik naar de bioscoop. Daarvoor halen we altijd nog wat lekkers bij de supermarkt. Ik koos voor Red Bull omdat deze koud was. Ik had namelijk echt trek in een koud drankje en geen lauwe. Wel echt lekker dit!

De dag erna gingen we naar de Makro. Hier aten we een stukje appeltaart en we dronken er een kopje thee bij.

Natuurlijk ook even langs de food afdeling bij de Makro, vind ik altijd zo interessant om te zien.

Ook hebben ze een groot assortiment aan groene en fruit, er zijn ook een hoop tropische fruitsoorten te vinden.

Toen ik klaar was met werken, warmde ik wat macaroni op. Dit had ik al een tijd niet gegeten, het was lekker.

Een wel héél lekker tussendoortje. Vroeger at ik elke week wel een Kinder Bueno, vaak zelfs meerdere. Tegenwoordig niet meer zoveel, maar wat zijn ze toch lekker, hmmm.

Wat is jouw favoriete tussendoortje?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!