My food in photos | Februari 2015 – #2

10 feb 2015

Ik bakte zelf een hele stapel pannenkoeken, mijn vriend maakte heerlijke warme chocolademelk, ik nam verse gevulde koeken mee van mijn werk, at als tussendoortje wat banaan met pindakaas én nog veel meer! Oftewel: het is weer tijd voor ‘my food in photos’.

Mijn moeder kocht een rollade, heerlijk! Het duurt wel eventjes. Je moet ‘m namelijk eerst aanbakken in de pan en daarna nog veertig minuten in de oven zetten. Maar dan heb je ook wat. Hierbij aten we gekookte aardappeltjes en doperwtjes. Dat smaakte goed!

Pannenkoek met spek! Ik eet het liefst een naturel pannenkoek met basterdsuiker of nutella, kies ik voor hartig? Dan ga ik graag voor een pannenkoek met spek.

Ook at ik een appel! Het stomme was, hij was niet eens zo heel lekker. Heel melig. Ik vind het juist lekker als een appel wat harder is – en natuurlijk sappig. Deze was geen van beiden…

Er was nog wat hutspot over. Eenmaal opgebakken is het nóg lekkerder. Net zoals zuurkool, dat smaakt de dag erna ook beter.

Eén van de betere tussendoortjes, banaan met wat pindakaas. Die pindakaas maakt het nog net wat lekkerder. Maar ik ben sowieso gek op pindakaas!

We hadden nog wat gekookte aardappels over. Als ik thuis werk, vind ik het dan lekker om op te bakken in de pan. Een beetje mayonaise erbij en je hebt de perfecte lunch. Opgebakken aardappeltjes zijn echt het lekkerst, ik vind het nog lekkerder dan patat!

Hadden jullie deze ook als kind? Lik koekjes? Ze blijven lekker!

Ik ontbijt niet. Gewoon omdat ik ’s ochtends bijna nooit iets door mijn keel krijg. Ook gun ik mijzelf geen tijd om te ontbijten. Ik probeer dus met wat lichts te ontbijten en dat gaat al wat beter. Hier at ik vanille vla met wat cruesli. Erbij dronk ik een glas water.

Toen ik na werk naar mijn vriend ging, maakte hij lekkere chocolademelk voor me. Hmmmm, the best!

Op mijn werk hebben we altijd gevulde koeken die we zelf nog af moeten bakken. Heerlijk zijn ze! Vandaar dat ik er twee kocht om mee te nemen naar m’n vriend. Hij is er namelijk ook echt gek op!

Laat ontbijtje, ik at drie crackers met pindakaas. Ik vind deze vierkante, of de toastjes die je doormidden kunt breken het lekkerst.

Zondag at ik ook nog bij mijn vriend. Zijn broer was jarig daarom had zijn moeder twee hartige taarten gebakken. Eén met prei, spek en ei. De ander bevatte onder andere kip en kersen.

Maandag probeerde ik een recept uit voor de site. Ik maakte een taart voor Valentijnsdag. Deze komt donderdag online, dus mocht je ‘m nog willen maken voor Valentijn… Dan heb je in ieder geval nog genoeg tijd! Wel heb ik vooral FunCakes producten gebruikt omdat deze op moesten – anders moest ik ze weggooien. Ik heb ‘m dus niet helemaal from scratch gemaakt. Maar de producten van FunCakes zijn dan ook wel érg goed en lekker.

Ben jij ook zo gek op gevulde koeken?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!