My food in photos | Februari 2015 – #4

24 feb 2015

Dit keer in de ‘my food in photos’ voornamelijk foto’s van avondeten en tussendoortjes. Mijn boterhammetjes in de pauze zijn natuurlijk niet zo interessant. Vorige week heb ik best veel gekookt, fijne afleiding tussen de stage door!

Vruchtenhagel! Dit eet ik echt bijna nooit. Voor de verandering at ik dus een paar crackertjes met vruchtenhagel. Dit at ik toen ik van stage terug kwam. Ik had honger, maar het was nog geen tijd voor het avondeten.

Dinsdagavond gingen we naar de film. Ik was moe van stage en had trek in iets kouds. Red Bull is in mijn ogen dan de perfecte optie. Normaal gesproken ga ik vaak voor een goedkopere variant, maar die staan nooit koud!

Vorige week aten we macaroni, maar er was nog wat over. Ik deed het dus in een ovenschaal en strooide er wat kaas over. Dit deed ik voor zo’n 25 minuutjes in de oven en de avondmaaltijd was klaar. Zo simpel, maar zo lekker.

Daarbij aten we een gebakken eitje. Dit smaakt altijd zo goed bij macaroni.

Ja hoor, hij is er weer, de zuurkool stamppot. Ik kwam thuis van een lange dag stage en m’n moeder had dit klaargemaakt. Blijer kun je me niet maken!

Lekkere avondsnack! Ik deed boodschappen voor m’n moeder en zag deze liggen. Ik was begonnen aan mijn LIO en dat ging super goed, we hadden dus wel wat te vieren!

Mijn tienuurtje! Ik moet zeggen dat ik op stage soms vergeet te eten. Ik ben dan zo druk bezig. Vaak gebruik ik de pauze om dingen te bespreken, een verhaal voor te lezen of iets anders. Vaak eet ik dan een banaan, dat eet snel en lekker weg.

We eten echt nóóit een Turkse Pizza. Bij mijn vader weleens, maar hier nooit! Mijn zusje had er trek in en ik wilde er ook wel één. Lekkerrrr!

Op mijn werk hadden ze gebakjes over. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.

De meeste foto’s heb ik afgelopen zondag gemaakt. Mijn enige vrije dag! Ik ging dus gezellig met m’n vriend samen winkelen. Ook haalden we een Surinaams broodje. Thijs ging voor een broodje ‘Pom’ – dit was met kip en groenten.

Zelf ging ik voor een broodje met kip kerrie. Hierbij zat ook wat ‘zuur’. Komkommer vind ik normaal gesproken niet zo lekker, maar zo lust ik het wel!

Een menu met twee broodjes en een blikje drinken, was even duur als twee broodjes bij elkaar. We kozen dus voor een blikje Fernandes. Vooral voor mij, Thijs vind dit echt heel vies, haha.

We haalden gelijk wat te eten voor het avondeten. De shoarma was in de aanbieding, de keus was dus snel gemaakt.

Lekker!

Wat stukjes komkommer erbij…

Deze foto is van maandagavond. We waren de hele dag weggeweest. Toen ik thuis kwam, was ik super misselijk en ziek. Ik kroop dus gelijk mijn bedje in. Toen ik rond een uur of half elf weer wakker werd, had ik wel erg trek. Mijn moeder had nog wat salade bewaard, dus dat at ik op!

Ik ben gek op een broodje kip kerrie! Wat is jouw favoriete broodje?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!