My food in photos | Januari 2015 – #3

20 jan 2015

Oeh, ik vergeet de laatste tijd gewoon om foto’s te maken van mijn eten. Misschien komt het wel omdat ik aan het sparen ben en dus niet meer zoveel buiten de deur eet. Alsnog heb ik een aantal lekkere foto’s voor deze food diary editie.

Crackers met wat sandwichspread. Dit eet ik weleens rond een uur of half vier. Dan heb ik namelijk al een tijd geleden geluncht, maar ga ik ook nog lang niet avondeten. Dan zijn dit soort crackertjes echt ideaal.

Wat Griekse yoghurt! Ik heb periodes dat ik dit heel lekker vind en vaak eet, maar ook tijden dat ik het nooit eet.

Pannenkoeken met wat basterdsuiker, hmmm! Ik vind basterdsuiker zó lekker op pannenkoeken, nog beter dan poedersuiker.

Heerlijk zo’n soepje. Zelfgemaakte erwtensoep is echt the best!

Deze Ben&Jerry’s smaak beviel goed. Ik eet dit niet vaak, maar als ik dan mag kiezen, ga ik meestal voor cookie dough of fudge brownie. Deze was onder andere met een zachte karamel core, awesome!

Mijn zusje en ik aten samen en besloten om wat pizza te halen. We konden niet zo goed kiezen, dus namen we van beide een helft. Dit was de bacon pizza.

De tweede pizza was er één met salami en peperoni.

Gek op ketchup? Ik? Nee joh, hoe kom je erbij, haha! Ik at twee boterhammen met gehaktballen (deze waren nog over van het avondeten van de dag ervoor). Met héél veel ketchup.

Dit weekend hadden we de verjaardag van een vriend van ons. Samen met mijn vriend en twee vrienden gingen we op weg. Ik had aangeboden om te rijden. Omdat het laat zou worden, nam ik een energy mee. Zo bleef ik toch even goed wakker tijdens het terug naar huis rijden.

De dag erna had ik een verjaardag van mijn tante, hier at ik een lekker stukje taart. Met onder andere hazelnoten en slagroom. Super lekker!

Voor een blogpost had ik beeldmateriaal nodig van een biefstukje. Wat een straf om dat dan klaar te moeten maken… Hij was heerlijk! Precies goed gebakken!

Hierbij at ik wat gebakken aardappelen en spinazie. Ook waren er nog zigeuner schnitzels. We hadden in ieder geval genoeg te eten!

Wat is jouw favoriete pizza?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!