My food in photos | Januari 2014 – #4

28 jan 2014

Gisteren hebben jullie al de foto’s kunnen zien van wat ik gedaan heb vorige week. Nu is het de beurt aan het eten! Het lekkerst wat ik afgelopen week heb gegeten? Pasta met kip in roomsaus, heerlijk! Zou dat elke dag wel kunnen eten, haha.

Het zijn iets minder foto’s dan normaal. Normaal gesproken is het juist omgekeerd, heb ik veel meer food-foto’s dan lifestyle, nu eens een keer niet. Vaak heb ik zo’n trek dat ik mijn eten gelijk op wil eten haha, ik ben zo’n slechte food blogger!

Woensdag ging ik met m’n vriend naar de stad na school. Ik had nog niets gegeten dus besloot om twee ragoutbroodjes te halen bij de Jumbo. Uiteindelijk heb ik ze thuis pas opgegeten – maar goed, haha. Ik vond ze heel erg lekker. Ze waren ook niet erg duur, zo’n €1,60 voor 2 stuks, vind ik meevallen!

Een van mijn favoriete go-to gerechten tussen de middag: noedels! Gewoon van die hele simpele uit zo’n Unox pakje, ik ga zelf altijd voor de kip variant.

Tijd voor avondeten! We hadden nog kip liggen en hadden trek in pasta, zo waren we op het idee gekomen voor pasta met kip in roomsaus. Als het goed is, heb ik ook al eerder een soortgelijk recept op mijn site geplaatst. Het smaakte erg goed! Ik vind broccoli ook zo lekker, het past goed bij werkelijk waar bijna alle gerechten!

Nog even een foto van de pasta op het bord. Ik vind de kleuren erg mooi. Vooral dat groene van de broccoli komt mooi naar voren.

Ik at in mijn eentje, dus at lekker achter de computer, haha. De goulash soep van de Makro uit mijn vorige ‘My food in photos’ beviel erg goed. Toen mijn moeder goulash soep zag staan bij de Lidl nam ze deze mee. Deze was helaas niet heel lekker.

Een tosti eten op mijn werk! Dit was een normale ham/kaas tosti, het enige verschil is de pesto! Ik ben gek op pesto. De tosti was erg lekker. De laatste tijd maak ik bij een tosti een mix van sausjes, namelijk ketchup en chilisaus. Heerlijk!

Mijn vader kwam even langs op m’n werk en nam een lekkere mergpijp mee. Hmmm! Hij was erg lekker. Ik houd helemaal niet van jam en normaal zit dat er vaak in, bij deze gelukkig niet.

Ook had mijn moeder weer eens aardappelsalade in huis gehaald. Dit is zo lekker! Heerlijk om een klein beetje te eten bij je avondeten of even tussendoor.

Power Sticks! Deze zijn geloof ik voor kinderen, maar toen ik ze zag, kon ik ze echt niet laten liggen. Dit zijn van die sticks met kwark erin. Super lekker!

En we eindigen deze editie met de maaltijd die ik gisteravond at. Spinazie met aardappelpuree en een cordon blue voor erbij. Vooral ’t vlees was erg lekker!

Het lekkerst wat ik heb gegeten afgelopen week? Zeker weten de pasta met kip in roomsaus! Ook ga ik weer mijn best doen voor wat meer recepten, de verhouding tussen beauty/koken is nu niet helemaal meer in balans vind ik.

Willen jullie ook meer recepten zien? Nog voorkeuren?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik heb echt nog nooit ragoutbroodjes gegeten. Zien er wel lekker uit! En die noodles, jeugdsentiment haha. Die at ik altijd zaterdag als lunch, de tandori variant. Ik heb het al heeel lang niet meer gegeten maar ik denk dat als ik het nu weer zou moeten eten ik het echt niet meer te eten vind :P
    Ik heb geen suggesties voor recepten: doe wat jij leuk en lekker vind :D Misschien iets van het lijstje van gisteren (?, eergiser?) ?

  2. Mmmmm, yummie! <3
    Ik eet die kwarksticks ook vaker, ik moet melkproducten eten/drinken maar vind het eigenlijk niet zo lekker, deze zijn klein dus prima te doen ;)
    Die mergpijp ziet er ook heerlijk uit trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!