My food in photos | Januari 2015 – #4

27 jan 2015

Weer een hoop gevarieerde food foto’s. Afgelopen week trakteerde ik mijn vriend op een etentje, at ik beschuit met muisjes, kreeg ik een heerlijke chocoladereep en at ik onder andere een Turkse pizza!

Een lekkere zigeuner schnitzel bij het avondeten! Het is snel klaar en ook nog eens erg lekker.

Een lekker banaantje als 10-uurtje. De laatste tijd probeer ik wat meer fruit te eten, dan neem ik het gewoon mee naar school als 10-uurtje.

Kip is altijd zó lekker, vooral als het zo goudbruin gebakken is. Perfectie!

Dit was een lekker avond maaltje. Wat sla en patatjes. Hierbij had ik ook nog wat doperwtjes met peentjes, maar mijn bord lag al vol haha. We eten niet vaak patat in plaats van aardappeltjes, maar nu hadden we hier wel eens trek in.

Een kindje uit mijn klas heeft een zusje gekregen, dat moet natuurlijk gevierd worden. Hij deelde beschuit met muisjes uit. Lekker!

Vanwege de restyling van mijn site, nam ik mijn vriend gezellig mee uit eten. Ik zal hier nog wel een artikel aan wijden waarin ik gelijk zijn bedrijfje noem, mocht je ook zo’n site willen. Dit was ons voorgerecht, brood met lekkere soorten tapenades.

De foto’s zijn wat grauw omdat ik de flitser niet wilde gebruiken, er zaten nogal veel mensen. Dit was Thijs zijn hoofdgerecht. Een Thaise curry met gegrilde groenten.

Mijn hoofdgerecht, wat overigens echt heerlijk was. Een hamburger met tomatensalsa met homemade piccalilly saus en patatjes met bacon mayonaise. Heaven! Ik weet al wat ik weer opnieuw ga bestellen, mochten we er nog eens gaan eten. De salade was overigens ook heerlijk, ik laat deze vaak liggen, maar nu at ik de salade als eerst op!

De dag erna at ik een lekkere tosti. Gewoon een simpele tosti met kaas en tomatenketchup.

Tussendoortje! Deze WASA crackers en een banaan.

Mijn moeder had ijs gehaald bij de Lidl. Die Ben & Jerry’s look-a-like in chocoladesmaak. Ik nam wat na het avondeten, lekkerrrr. Al blijft cookie dough nog steeds mijn favoriet, niets overtreft cookie dough!

Hoe kinderachtig het misschien ook is, die lik koekjes zijn zó lekker!

Mijn moeder maakte gehaktballen! Ik warmde er twee op en deed ze op een boterham, dat was mijn lunch.

Ik at bij mijn vader voordat we naar de verjaardag van mijn tante gingen. We aten een Turkse pizza, dit had ik echt onwijs lang niet gegeten. Ik nam een Turkse pizza met vlees, kaas, knoflooksaus, sla en rode ui.

Op de verjaardag. Toen ik deze foto maakte, was er al een hoop op. Het was ook zo gezellig, haha. Er waren een hoop leuke en lekkere hapjes, ze hadden echt hun best gedaan!

Een lekkere luie zondagmorgen, dit was mijn ontbijtje. Drie crackers met een glas water. Ik ontbijt ’s ochtends nooit zoveel omdat ik dan nog niet zoveel honger heb.

’s Avonds aten mijn moeder en ik hutspot. We bakten het wat aan in de pan, dan vind ik het altijd nog net wat lekkerder.

Ook kwam mijn vader die avond langs en hij nam een lekker stuk chocolade voor me mee, hmmm! Deze Milka reep lijkt net op een Bros en dat vind ik toevallig héél erg lekker.

Wat is jouw favoriete chocoladesoort?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!