My food in photos | Juli 2014 – #1

8 jul 2014

Deze week heb ik wat tosti’s en taartjes gegeten en ook hele lekkere dingen gedronken! Het is vooral veel van hetzelfde deze keer, maar wel allemaal even lekker! Er zit één ding tussen dat ik wat minder lekker vond, de rest was allemaal heerlijk.

Ik lunchte met een lekker broodje gebakken ei met wat spek! Eén van mijn favoriete broodjes, zo lekker.

Voor het eerst in m’n leven at ik een abrikoos. Ik vond ’t er namelijk zo leuk en lekker uit zien. Helaas vond ik ’t niet zo lekker als dat ik het eruit vond zien. Jammer! Maar ach, ik lust al een stuk meer fruit dan vroeger. Komt vooral door m’n vriend, haha, hij laat me altijd van alles proeven!

Samen met een vriendin ging ik winkelen en ook wat eten. We aten allebei een tosti met kaas en pikant gehakt. Héél heet maar wel heel erg lekker. Dat was echt een hele goede combinatie.

’s Avonds aten we patatjes! Ik vind die dikke patat altijd ’t lekkerste. Of juist die héle dunne van de McDonalds mét fritesaus.

Zoals je gisteren kon lezen, had ik op school weer tutordagen. Per dag komen er twee lichtingen en van kwart over twaalf tot kwart voor één hebben we pauze. We krijgen dan van school een lunch bon! Dit maal ging ik voor een kroket, soepje, verse jus d’orange en een red bull.

De red bull kreeg ik op het moment zelf niet op, de verse jus was namelijk best wel veel én heel lekker overigens. Normaal koop ik overigens nooit red bull, vind de goedkope versies ook gewoon goed. Alleen de lunch bon moest op – dus vandaar! Ik dronk hem snel op voordat ik op ging passen, want ik was een beetje ingedut haha.

Ik liep met m’n vriend door de stad en daar waren ze kleine dingetjes Ice Tea uit aan het delen. Deze was niet sparkling, dus dat vond ik toch wel minder lekker. De smaak was overigens wel lekker!

In Den Haag heb je ergens in de stad een hoop Chinese winkeltjes zitten, waaronder een bakery. Hier verkopen ze allerlei warme broodjes, koekjes maar ook hele lekkere kleine taartjes. Deze was zó lekker en gaan we zeker vaker halen, was maar één euro!

Nog meer taart! Alle aardbeientaartjes van de AH waren in de bonus en deze is wel héél lekker. Mijn moeder haalde hem voor tijdens de WK wedstrijd.

Ook nog meer tosti. Het is wel een hele hoop herhaling deze week, haha. Deze tosti at ik op mijn werk, het is gewoon een simpele ham/kaas tosti met wat ketchup. Yum!

Toen ik die avond thuis kwam, maakte ik spaghetti carbonara. Mijn favoriete pasta! Dit had ik al een héle tijd niet gegeten.

Het eindresultaat met extra kaas, yum! Dit smaakte héél erg goed.

Wat is jouw favoriete tosti?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Nu je het over die abrikozen hebt, volgens mij heb ik nog nooit een abrikoos op haha. Wel nectarine, wat er een beetje op schijnt te lijken? Die tosti pikant lijkt me lekker om eens in het weekend te maken!

    • Nectarine vind ik heel lekker, maar dit leek er qua structuur niet echt op. Het was minder zacht, veel meer ‘draderig’. Qua smaak had het er wel iets van weg!

  2. Lekker. Mijn favo tosti is met kaas & ananas of met kipfilet, kaas en rode pesto.
    Bij de Sligro verkopen ze zulke pittige tosti’s. Vlammetjes tosti’s. Ook erg lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!