My food in photos | Juli 2015 – #3

26 jul 2015

Ik weet wat je denkt: een my food in photos op de zondagavond? Komt deze normaal gesproken niet op de dinsdag online? Ja zeker! Volgende week is er weer één, maar aangezien ik nog een hoop foto’s had, plaats ik er nu ook maar eentje.

Zo’n vijftig foto’s in één keer leek mij wat teveel van het goede. Vandaar dat ik nu nog enkele foto’s laat zien van de afgelopen maand. De foto’s die dinsdag online komen zijn echt van afgelopen week.

Een tijdje terug at ik wat met mijn vriend bij de Griek. Vooraf bestelden we wat brood met knoflookboter.

Ook kregen we er een glaasje Ouzo bij. We wisten alleen niet hoe we het moesten drinken. Moet je een shotje nemen voordat je begint met eten, erna, of gewoon langzaam opdrinken? Typisch Grieks, maar ik vond het niet zo lekker.

Heel lief, we kregen er ook nog wat pasta salade bij. Erg lekker, heel fris!

Dit was het gerecht van m’n vriend, souvlaki. Van mijn eigen gerecht kan ik de foto even niet meer vinden, maar ik bestelde een mixed grill.

De dag erna was het tijd om op te passen. Ik maakte een couscous salade voor de kids. De één in combinatie met makreel en de ander in combinatie met vlees.

We hebben sinds een tijdje nieuwe thee op mijn werk. Deze smaak vind ik erg lekker.

Voor de operatie ontbeet ik elke dag met havermout, voor ongeveer een maand lang. Havermout in combinatie met appel, amandelen en pure chocolade. Heerlijk!

Ook at ik wat in de stad met een vriendin. Eerst hebben we lekker op een terrasje gezeten, daarna aten we wat bij Vapiano’s. Ik koos voor de spaghetti Carbonara.

Ik bakte cupcakes en wat waren ze goed gelukt. Binnenkort maak ik ze nog eens en dan komt het recept zeker weten online. Deze cupcakes zijn echt té lekker.

Lekker! Pasta met kip en groente in roomsaus. Een heel gemakkelijk maaltje, maar dat maakt het niet minder lekker.

Als ik bij m’n vriend in de stad ben, halen we weleens een broodje bij de slager. Dit maal koos ik voor ribeye steak met remouladesaus. De broodjes zijn maar € 2,75 – goeie deal dacht ik zo!

Toblerone blijft lekker! Zo lekker met die stukjes nougat erin.

Mijn broodje bij de Subway. Het ziet er vies uit en het was ook niet zo heel lekker. Over een tijdje wil ik het best nog een kans geven, maar nee, ik ben niet zo weg van de Subway.

Voor Vaderdag gingen we ontbijten bij Habana op Kijkduin. Aanrader! Er was een heel uitgebreid buffet.

Zo leuk die kleine verpakkingen!

Er was genoeg. Ei, bacon, warm vlees en nog veel meer. Zo waren er ook veel zoete dingen zoals pancakes, taart, brownies en aardbeien omhuld met chocolade.

Mijn oom was jarig en wij bleven gezellig eten, hij bestelde Chinees!

Dit was mijn eerste bordje, ik ben gek op babi pangang, saté en bami. Ik probeerde ook wat ander vlees en dat smaakte ook erg goed, ik weet alleen niet hoe het heet. Het was rundvlees met een donkere saus.

Dit was de avond voor de operatie! Samen met mijn moeder was ik alvast naar Nijmegen gereden. We aten wat aan de Waal. Mijn moeder koos voor zalm. Deze was heerlijk.

Ik koos voor de saté, want daar had ik heel veel trek in!

Mijn moeder nam koffie na, ik ging voor thee. Zelf vind ik koffie niet zo lekker, maar deze vond ik best te drinken. M’n moeder koos namelijk voor een latte machiatto met hazelnootsmaak.

Vroeger lustte ik niet zoveel groente, toen at ik vaak doperwten. Ik vind ’t nog steeds erg lekker!

Hmmm, kersen!

’s Middags lunchte ik eens crackers met oude kaas. Ik kies graag voor de flinterdunne WASA crackers met sesam en zeezout.

Ik maakte voor het eerst bananenbrood, mét cacao. Ik vond ‘m goed gelukt!

Hier maak je mij echt gelukkig mee. Bloemkool vind erg lekker, maar draadjesvlees is nog beter! Van dat vlees dat van het bot valt en smelt in je mond, perfectie!

Lust jij wel koffie?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!