My food in photos | Juli 2015 – #4

30 jul 2015

De afgelopen twee weken ben ik schandalig veel uit eten geweest, hierbij dus het resultaat. Toevallig had ik net een aantal lunch afspraken in dezelfde week, haha. Helemaal niet erg natuurlijk, alleen maar erg lekker!

Toen ik bij mijn vriend was, haalden we wel hele lekkere gebakjes! Ik koos voor het citroen taartje. Deze was heel zacht en zurig. Thijs koos voor het taartje met allerlei vruchtjes, ook heel lekker!

Post van de Albert Heijn! Ik kreeg deze chocoladereep opgestuurd om samen met hun het succes te vieren dat deze reep ’t zo goed doet. Hij was inderdaad heel lekker!

Wat drinken. De laatste tijd neem ik eigenlijk altijd ice tea als ik buiten de deur drink of eet.

Dit was in de periode dat het weer beter ging na mijn operatie. Dat was wel een feestje waard, dus m’n vriend nam me mee uit eten. We bestelden vooraf wat brood met lekkere smeerseltjes.

Burger time! Dit was een burger met zelfgemaakte ketchup, een frisse salade en kruidige frietjes.

Thijs koos voor een iets spannender gerecht; lamsköfte. Ohhh, dat vlees was ook echt wel héél lekker.

Ik at gezellig wat bij mijn vader, we aten lasagne. Dat had ik al een tijd niet op.

We liepen in de stad en het was net vier uur geweest, tijd voor een vier uurtje van de HEMA. Koffie of thee met een gebakje voor maar één euro. Ik kies dan graag voor deze chocoladevariant.

Dit glas waar de ice tea in zit is zó leuk! Het doet me een beetje denken aan de water/whisky glazen die je toen kon sparen bij de Appie. Gelukkig heb ik daar een paar sets van, ik vind het namelijk erg mooie glazen.

M’n moeder, zusje en ik waren een dag op pad geweest – allerlei meubelzaken af. We waren moe en hadden veel honger, we gingen dus zitten bij een leuk tentje. Ik koos voor een broodje warme beenham met een frisse salsa van tomaat en komkommer.

Mijn zusje en moeder gingen allebei voor het broodje warm vlees.

Afsluiten met een ijsje om het af te leren. Ik neem vrijwel nooit slagroom, maar dat is toch wel lekker zeg! Héél anders dan slagroom uit de winkel. Ik koos overigens voor de smaken witte chocolade en hazelnoot.

Mijn moeder was jarig! Hiep, hiep, hoera! Het was erg mooi weer, we namen haar dus mee naar Kijkduin en trakteerden op een lekkere lunch. Ik koos voor een broodje Surinaamse kip. Dat ‘ie heet was, had ik wel verwacht – maar m’n mond stond echt in de fik. Het was gewoon té heet en daardoor eigenlijk niet eetbaar, zonde!

Dit was het broodje van mijn lieve mamma, een broodje tonijnsalade.

Lisanne koos voor de kroketten met brood. Altijd goed!

Prima avondeten: kip met pasta en heel veel lekkere groenten!

Ook ging ik nog met mijn beste vriendinnetje lunchen en bijpraten. De keus van mijn zusje eerder die week vond ik wel een goed plan, vandaar dat ik ook koos voor kroketten. Dit keer alleen niet met brood maar met frietjes.

De panini van Elise met ham, kaas en tomaat. In een hartje, zo leuk!

Mijn moeder maakte zelf saté, yum!

Toen het zo stormde afgelopen weekend, ging ik naar mijn vader toe. Gelukkig kon ik daar mee eten, de storm was namelijk nog lang niet over. We aten shoarma, dat had ik ook echt al een hele tijd niet gegeten.

Dit is zó lekker; Hugo met limoen en verse munt. Mijn favoriete alcoholische drankje van ’t moment.

Gisteren kwam er een vriendin van mijn moeder eten, ik stelde voor om wat te koken. Ik maakte wat aardappeltjes, héle lekkere peentjes, opende een blik doperwten en probeerde wat nieuws met de kip. Ik vulde de kip met rode pesto en mozzarella, vervolgens omwikkelde ik deze met spek. Goed experiment, het was erg lekker!

Deze peentjes zijn zó lekker en gemakkelijk om te maken. Snijd de peen in stukjes en kook totdat het beetgaar is. Giet dit af en bak het vervolgens aan in de pan met een klein beetje roomboter en wat zout. Perfect!

Ik moet weer een beetje wennen aan het maken van foto’s. Doordat ik mijn site pas net weer heb opgepakt, vergeet ik telkens foto’s te maken. Er missen dus veel foto’s van het standaard avondeten, snelle tussendoortjes zoals een banaan of wat aardbeitjes en natuurlijk mijn ontbijt. Ik ga er proberen wat meer op te letten, haha!

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!