My food in photos | Juni 2014 – #3

17 jun 2014

Wat heb ik een hoop food foto’s vandaag! Maar ik krijg zo het idee dat jullie dat helemaal niet zo erg vinden, haha. Het is van alles wat! Sushi, heerlijke toetjes, saté, carpaccio, tosti’s en ga zo nog maar even door. Klik maar gewoon op lees verder, haha.

Toen ik naar m’n vriend toe ging kreeg ik een lekkere plak cake met wat slagroom en aardbeien. Hmmm, goeie combinatie!

We bakten hamburgers in de grill pan. Je krijgt daar zulke mooie grill strepen van! En hamburgers zijn gewoon ontzettend lekker, haha.

We besloten om er een broodje hamburger van te maken met een eitje erbij, komkommer, tomaat, uitje en wat saus. Smaakte erg goed!

Daarna maakten we nog wat gegrilde groenten in de pan. Zelf lust ik dit niet, maar m’n vriend en de rest van de familie vond het erg lekker!

Een eitje op z’n tijd is altijd lekker! Dit eitje was perfect gelukt. Ik dacht eerst dat hij te zacht zou zijn, maar uiteindelijk was ‘ie perfect.

Ik maakte weer eens één mijn favoriete pasta’s! Namelijk spaghetti carbonara. Ik had het al een tijdje niet meer gegeten, dus het was er wel weer eens tijd voor. Heb ervan genoten!

We hebben echt hele kleine ijsjes in de vriezer liggen, ik geloof dat ze van de Lidl komen. Ze zien er echt super schattig uit en zijn ook nog eens lekker.

Donderdag ging ik met mijn vriend naar Scheveningen toe. Eerst gingen we naar de haven toe waar we een lekker visje aten. Thijs koos voor de haring met uitjes.

Ik ging voor de kibbeling met remouladesaus! Ik lust nu ook haring, want ik heb het geproefd, maar vind kibbeling toch nog net wat lekkerder. Het is zo lekker krokant.

’s Avonds gingen we ook nog gezellig wat eten. Vooraf kozen we voor wat brood met verschillende sausjes. De linker is kruidenboter, middelste aioli en de rechter is kruidenboter met gegrilde paprika.

Als voorgerecht kozen wij beide voor carpaccio. In deze bol carpaccio zat nog sla! En er zat een hele lekkere pesto dressing bij.

Dit was het hoofdgerecht van Thijs, varkenshaas met champignonsaus en groente.

Ik kies nooit voor de saté als ik uit eten ga, maar ik had er nu ineens zo’n trek in. Dus ik ging voor de saté! Hij was heel lekker.

We waren niet echt eensgezind vandaag haha, we konden uit twee toetjes kiezen en kozen beide voor wat anders. Thijs ging voor de dame blanche, vanille ijs met chocoladesaus.

Ik koos voor de crème brûlée. Wat was ‘ie lekker! Maar ook onwijs machtig en ik zat al vol. Ik kreeg ‘m dus niet helemaal op, maar dat vond m’n lieve vriendje helemaal niet erg haha.

Ik zag deze super schattige mini boterkoek liggen bij de Albert Heijn, bij de afdeling waar ook altijd die donuts, kaasbroodjes, koeken enzo liggen. Hij was maar €0,75 dus dat kon ik best even proberen! Hij was enorm lekker, aanrader!

Thijs zijn moeder maakte Mexicaanse schotel, één van mijn favoriete gerechten. Hier zie je de bovenlaag met nachos en kaas.

Dit zat er vervolgens onder. Gehakt met paprika, kidneybonen, tomaat, ui en mais. Ik heb hier al eens een recept van online gezet. Als je hier benieuwd naar bent kun je even op het ‘receptenboek’ bovenaan de site klikken en kijken bij de letter ‘M’.

De middag erna aten we een kaas tosti. Ik maakte mijn tosti in de pan, dat vind ik gewoon zo veel lekkerder. Het was lang geleden dat ik een simpele kaas tosti had gegeten, meestal kies ik voor ham kaas, maar het was echt heel lekker.

Sushiiiiii! Voor Vaderdag gingen we uit eten bij Shabu Shabu. We hebben allemaal ons buikje rond gegeten. Ik lust steeds meer sushi. Met zalm en tonijn vind ik lekker, maar die rechts met dat groene erop is ook erg lekker. Daar zit Wagyu beef in. Hmmm!

Wat is sushi toch fotogeniek, haha. Het was echt heel erg lekker!

Sinds kort hebben ze ook een dessert bar. Daar mag je ook onbeperkt pakken wat je wilt hebben. Ik had dus nog een klein gaatje over gelaten. Ik ging voor wat ijs, kleine tompoucejes, spekkoek, een klein stukje brownie, een bananensoesje en een gewoon soesje. Té lekker – vooral die spekkoek!

Zoals ik gisteren al zei, ik had vooral food foto’s gemaakt, vandaar gisteren wat minder foto’s en vandaag een stuk meer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien, ik heb in ieder geval heel erg lekker gegeten. Ik heb er van genoten om uit eten te gaan, maar ik ga ook thuis weer lekkere creaties maken. Ik ben van plan om zelf eiersalade te gaan maken. Ik houd jullie op de hoogte!

Ga jij wel eens eten bij Shabu Shabu of Sumo?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Wat een lekkere foto’s! Lekker veel uit eten geweest! Die Mexicaanse schotel is ook mijn favoriet, zo makkelijk en snel en ook nog onwijs lekker! De toetjes zien er wel heel lekker uit, vooral bij de sushibar. Ik heb nog noooooit sushi op, beetje schandalig hè?! Haha. Maar bij mijn woonplaats hebben we niet iets waar je dat kan bestellen of eten dus dan houdt het al snel op. Jammer want iedereen hoor je erover!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!