My food in photos | Maart 2014 – #5

1 apr 2014

Ohhh, ik heb zo heerlijk gegeten afgelopen week. In Nijmegen heb ik genoten van een lekker broodje, ik ging weer lekker eten bij de Italiaan en ik bakte een cake die ik al lang wilde maken. Ennn ik at erwtensoep, terwijl het 20 graden was ja, haha. Daarover later meer!

Dit broodje hebben jullie al twee keer eerder voorbij zien komen op de site. Ik ga met mijn moeder weleens naar Nijmegen en toevallig met m’n vriend ook een halfjaartje terug. Als ik daar ben, eet ik vaak deze clubsandwich. Hij was weer lekker zoals altijd.

Nog even een close-up. Dat ziet er toch té lekker uit? Dit broodje kun je trouwens eten bij café Moenen. Het is de clubsandwich met kip!

Ik trakteerde mij en m’n moeder op iets lekkers bij Starbucks. Zelf lust ik (nog) geen koffie, dus ik nam de chocolademelk met hazelnootsmaak, as usual. Deze is zó lekker, die met karamel trouwens ook, geeft er net een wat lekkerdere smaak aan. Mijn moeder ging voor een cappuccino. Zag trouwens ook dat ze verfrissende drankjes hadden met onder andere limoen. Lijkt me lekker! Heeft iemand daar ervaring mee?

Mijn moeder kocht crème brûlée! Dit is één van mijn favoriete toetjes, dus altijd leuk en lekker om in huis te hebben.

Spinazie is zó lekker, vooral met een gekookt eitje erbij. Dit vlees is trouwens ook super lekker, ik geloof dat het een zigeunerschnitzel is, maar zeker weten doe ik het niet.

Dit jaar kreeg ik onder andere deze chocoladereep van m’n vriend voor Valentijnsdag. Hij is lang onaangetast gebleven, maar nu is ‘ie op. Het was een lekkere reep! Thanks lief vriendje! Jij bent ook lief! <3

Zoals ik gisteren al zei, zijn we ook deze week weer gaan eten bij de Italiaan. Dit keer kregen we het eten echt super snel. De spaghetti carbonara beviel mij toen erg goed, vandaar dat ik hem dit keer weer bestelde. Weer was ‘ie erg lekker. Als ik eenmaal iets lekker vind, bestel ik niet graag iets anders, haha.

Ook mijn vriend koos weer voor dezelfde pizza als vorige keer, deze beviel hem namelijk ook goed!

De andere vriend met wie wij waren koos voor een pizza met zalm. Deze zag er ook erg goed uit!

Ja, erwtensoep! Je zult misschien denken: de lente komt eraan en erwtensoep is meer iets voor de winter… Klopt! Maar toen ik zaterdag op mijn werk was, ging alle erwtensoep weg omdat het niet meer verkocht. Ik heb ook wat porties mee naar huis genomen, anders werd het toch weggegooid en dat vond ik zonde! Zo lekker zelfgemaakte erwtensoep.

We eten eigenlijk nooit rijst, maar proberen de laatste tijd wat meer gerechten uit. Dit keer aten we rijst met kip en groenten. Van dit recept heb ik foto’s gemaakt. Ik heb namelijk al véél te lang geen recepten geplaatst. Ik wil weer meer tijd en aandacht aan het food gedeelte van mijn site besteden. Hebben jullie nog verzoekjes? In de planning staan onder andere nog American Pancakes!

Een tijdje terug schreef ik een artikel over gerechten die ik ooit nog eens wilde maken. Hier stond onder andere carrot cake bij. Ik heb ‘m afgelopen week eindelijk gemaakt! Het was een groot succes, ook hiervan heb ik foto’s gemaakt. Dit recept kunnen jullie dus binnenkort verwachten. Nog meer recepten qua zoetigheid/gebak die jullie graag willen zien?

Prima eten dus afgelopen week, ik heb helemaal niets te klagen, haha. Ik heb nog een aantal gerechten die ik graag uit wil proberen, die zul je de komende tijd dus wel terug zien komen op de site.

Welk gerecht uit deze diary vind jij er het lekkerst uit zien?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Klinkt raar maar ik ben fan van de erwtensoep. Zo lekker! Ik zou het gerust ook met 30 graden kunnen eten hoor. Waarom kan tomatensoep dan wel maar erwtensoep niet?! Haha. Ik ben benieuwd naar je carrotcake, ik heb laatst ook een carrotcake gemaakt en het smaakte zó goed!

  2. Ben echt benieuwd naar het recept voor carrot cake.
    Ik wil dat ook al heel lang maken, maar stel het steeds uit.
    Zodra het recept op je website komt ga ik aan de slag!

  3. Het ziet er allemaal weer lekker uit !!!
    Recept voor de carrot cake maar ook de combinatie van de groente met rijst wil ik graag zien , ze waren namelijk heerlijk !! ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!