My food in photos | Maart 2015 – #1

3 mrt 2015

Nadat ik jullie gisteren heb laten zien, wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb, laat ik je nu zien wat ik allemaal gegeten heb. Kijk mee naar mijn food diary!

Een portie zuurkool! Daar maak je mij wel echt heel erg blij mee. Dat is het enige wat ik jammer vind aan de lente, met het warme weer eet je dit gewoon niet meer, of in ieder geval veel minder vaak.

We hadden nog gekookte aardappelen over, die bakten we lekker op in de pan. Dit blijven toch wel echt dé lekkerste aardappels.

Dit zijn zulke mooie kleuren bij elkaar. Het smaakt ook nog eens heerlijk, dus dat is ook mooi meegenomen. Dit was een deel van een saus voor in de wraps.

Deze maakte ik verder af met wat gehakt, tomatensaus en kruiden. Klaar is je saus! Ik maak meestal in één keer wat meer. Een deel gaat dan in de vriezer. Handig om eens op te warmen, kan net zo goed dienen als pasta saus.

En dan natuurlijk de wraps zelf! Het was alweer een tijdje geleden dat we dit op hadden, dus het smaakte goed.

Bij de Makro hebben ze echt de allerlekkerste kroketten. M’n moeder en ik namen een doos mee, die moesten we natuurlijk gelijk dezelfde avond even uittesten. We kozen voor een broodje kroket met wat patat. Nou, ze waren goedgekeurd hoor!

Dat is nog eens een lekkere lunch! Een omelet met spekjes en prei, té lekker.

Spaghetti carbonara, dit aten we voor de lunch. De Parmezaanse kaas moest op, dus die kon ik mooi verwerken in dit gerecht. Ook van deze saus maakte ik weer wat meer, handig!

Ohhh, een snackbox met crispy strips van de KFC. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen, haha.

Een experiment, maar het was wel lekker. Kip met een hoop groente en noedels. Bij de noedels zat nog een zakje kruiden. Nu had ik het geheel al gekruid, maar deze maakten ’t extra lekker!

Tijd voor een stukje overheerlijke carrot cake!

We gingen even kijken hoe het nieuwe station eruit zag. Ze deelden daar een hoop lekkers uit. Muffins, koeken en ook deze brownies… Heerlijk!

’s Avonds sloten we af met een lekkere snack, wat pinda’s!

Ben jij ook zo gek op carrot cake?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!