My food in photos | Maart 2015 – #3

17 mrt 2015

In twee woorden: véél chocolade, dat is wat ik afgelopen week veel at. Een Kinder Bueno, Tony’s chocolade, chocoladetaart en meer. Lekker!

Het ziet er niet heel mooi uit, maar het was wel erg lekker. Doperwtjes met aardappeltjes, hierbij een lekkere zelfgemaakte gehaktbal. Doperwten zijn echt lekker en eet ik heel graag!

Ik nam een verse gevulde koek mee van mijn werk, lekker!

Lekkere broodjes mee naar school! Deze puntjes waren erg lekker, er zaten sesamzaadjes op. Gaven er een lekkere smaak aan.

Hmmm, zelfgemaakte kippensoep door mijn moeder. Met stokbrood. Doet het altijd goed.

We hadden al een hele tijd geen nasi gegeten, daar werd het dus wel weer eens tijd voor. Met lekker veel kip en groenten, hmmm. Oh, en kroepoek natuurlijk!

Mijn reep van Tony’s Chocolonely lag al enkele dagen onaangetast in mijn kamer. Tijd om hem aan te breken. Ik heb pas één keer eerder zo’n reep op, in de normale melk smaak. Nu koos ik voor de gele variant, met nougat. Smaakt een beetje naar toblerone, maar toch anders!

Nog een chocoladereep, dit keer een Kinder Bueno. Dit was een andere smaak, namelijk ‘dark’. Wist ik niet toen ik deze pakte, maar ik proefde verschil. Maar ik vind eigenlijk alle varianten wel goed smaken.

Salade met kip en een eitje. Met ernaast wat gebakken aardappeltjes, lekker fris maaltje!

Op de verjaardag van mijn opa, konden we kiezen uit verschillende stukken taart. Ik ging natuurlijk voor de carrot cake, deze zag er alleen al té leuk uit.

Zaterdag na het werk, moest ik helaas weer tanken. Ze hadden een actie, twee chocoladerepen voor maar twee euro. Ik koos voor bovenstaande twee. Deze limited edition Snickers had ik nog nooit gezien. Lijkt me lekker!

Toen ik thuis kwam van mijn werk, at ik wat gebakken aardappeltjes. Lekker simpel en gemakkelijk, maar wel heel lekker.

Mijn zusje vierde haar verjaardag! Ik koos voor een stukje kwarktaart. Met verse aardbeien, hmmm. Die had ik al lang niet op.

Nog veel meer lekkers op tafel!

Ook was er nog een stukje chocoladetaart over. Veel taart, maar ook veel verjaardagen de laatste tijd, haha. Deze chocoladetaart is van de Albert Heijn. Lekker, maar je proeft niet heel veel textuur.

Maandag was ik tot laat op mijn stage, ik was nog tot zes uur dingetjes aan het regelen. Eenmaal thuis at ik een broodje kroket. Aan zoiets was ik ook wel echt toe, had geen zin in te veel poespas.

Wat is jouw favoriete chocoladereep?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!