My food in photos | Mei 2014 – #2

13 mei 2014

Ik at deze week veel hagelslag met die leuke chocoladefiguurtjes erin. Oh zo kinderachtig, maar ook oh zo lekker. Verder maakte ik een heerlijke smoothie met onder andere frambozen, kreeg een hoop traktaties op school en at asperges!

Crackers met een hoop lekkere dingen erop! Deze hagelslag is zó lekker, hmmm!

Ik had een hele dag stage gehad en m’n moeder en ik hadden niet echt zin om te koken. We gingen dus voor een simpel broodje met kip, ui en chilisaus.

Verjaardagen én traktaties zijn nooit verkeerd natuurlijk, haha.

Lekkere pasta met een heerlijke simpele tomatensaus. Ik ben gek op pasta. Carbonara blijft m’n favoriet, maar pesto en tomatensaus is ook zeker niet verkeerd.

Moe na het teamuitje! Dus mijn moeder haalde een lekker patatje. Mijn favoriete snack voor erbij is een broodje kroket!

Ik vond de hagelslag zó lekker, voor herhaling vatbaar. Zo kinderachtig, maar die stukjes chocolade zijn zo lekker erin. Ik vroeg speciaal aan m’n moeder of ze deze kon halen, haha.

De ingrediënten voor een lekkere smoothie! Dit keer gebruikte ik voor het eerst wat yoghurtijs erdoor. Was lekker, maakte het romig!

Nogmaals pasta, dit keer met pesto. Helaas was er geen Parmezaanse kaas en waren er geen pijnboompitjes. Dat werd dus even improviseren. Uiteindelijk deed ik er wat spek, knoflook en rode ui door. Smaakte ook prima.

Een heerlijke salade! Een gekookt eitje is gewoon zó lekker door een salade.

Zoals vrijwel elke week, vissticks. Mijn favoriet bij aardappels en groenten.

Zaterdag op m’n werk vergat ik een beetje te eten! Het was al vijf uur en was gewoon m’n lunch vergeten. Ik kreeg dus een beetje honger en maakte snel een lekkere ham/kaas tosti.

Toen ik thuiskwam van mijn werk, had mijn moeder een heerlijk soepje gemaakt. Kippensoep, één van mijn favorieten!

Heerlijke broodjes tijdens het Moederdag ontbijtje! Dit zijn van die schattige kleine broodjes, té leuk.

Mijn moeder had een lekker aardbeientaartje gehaald. Dit was zó lekker. Helaas is ‘ie nu op, anders had ik het wel geweten, haha.

Het is weer aspergetijd! Ik vind asperges echt heel lekker. Binnenkort zal ik eens een recept plaatsen. Dan laat ik zien hoe ik mijn asperges het liefst bereid en eet.

Heerlijke brownies! We hadden nog een mix liggen en die was nog maar t/m deze maand houdbaar. Zonde als we die weg moesten gooien natuurlijk. Hier hoefde niet veel bij, alleen wat water en eieren. Super gemakkelijk dus. En natuurlijk heel lekker!!

Dan sluiten we de week af met een gezond maaltje. Spinazie met een tartaartje. Altijd als ik spinazie eet, dan prak ik mijn aardappelen erdoor. Dat is zó lekker. Natuurlijk mag het kuiltje voor de jus niet ontbreken, haha.

Dat was ‘m alweer! Op dit moment zit ik op een plek waar ik ook ongetwijfeld lekkere dingen eet, daarover vanmiddag meer. Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt? Haha!

Houd jij ook zo van asperges?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Oeh lekker spinazie! Ik prak ook altijd mijn aardappelen erdoor hoor! En die hagelslag is inderdaad zooooo lekker. Doet me denken aan vroeger: net zo lang strooien totdat je een funny te pakken hebt haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!