My food in photos | November #2

12 nov 2013

In deze editie vind je mijn roze verjaardagstaart, heerlijk Chinees eten en mijn lievelingseten – wat heel veel mensen juist niét zo lekker vinden. Benieuwd naar deze lekkere dingen en meer? Klik dan even op ‘lees verder’.

Mijn verjaardagstaart! Bij mijn moeder had ik natuurlijk een rainbow cake gemaakt, mijn vader had een taart besteld. De taart was super lekker. Het was een slagroomtaart met roze marsepein.

Een stukje van m’n eigen taart. Een taart kan mij niet zoet genoeg zijn. Binnenkort ga ik ook eens een poging wagen tot het maken van een carrotcake!

Ik heb hele lekkere cupcakes gemaakt! Met een heerlijke roze topping. Deze heb ik gemaakt met de cupcake maker die ik heb gekregen van mijn zusje. Dit apparaat maakt heerlijke mini cupcakes.

Ik mocht kiezen waar we die avond gingen eten. Natuurlijk koos ik voor de Mac Donalds. We waren toch de hele dag al ongezond aan het eten, dus dit kon er ook nog wel bij. Ik ging voor een menu met een Big Mac.

En als afsluiter een heerlijke McFlurry! Ik ga altijd voor de McFlurry met M&M’s, die vind ik het allerlekkerst.

Heerlijk Chinees eten. We gingen voor bami, babi pangang, saté, mini loempia’s, koe loe yuk en kruidige kroepoek. Het was super lekker. Ik heb me echt volgepropt, want de paar dagen daarna kon ik natuurlijk alleen nog maar vloeibaar eten vanwege mijn verstandskies.

Dit is het lekkerste vloeibare eten dat er bestaat, broccoli prei soep. Prachtige gelegenheid om deze lekkere soep dus weer eens te maken.

De derde dag was het al redelijk genezen dus kon ik al iets meer eten. Ik ging voor een heerlijk zachtgekookt eitje. Zo simpel, maar zo onwijs lekker. Een beetje zout en het is perfect.

Die avond kon ik gelukkig weer helemaal normaal eten zonder pijn. M’n moeder had een heerlijke salade gemaakt met kip. Hierbij aten we wat doperwtjes en een paar patatjes.

Zaterdag moest ik werken. Het was een redelijk lang dagje want er was een wedstrijd. De leden kregen daarna een kopje tomatensoep. De kok had een hele grote pan gemaakt, er was dus nog genoeg over. Ik had daarna dus ook een heerlijk kopje soep!

Eenmaal thuis heb ik mijn favoriete gerecht gegeten, zuurkool! Deze had ik de dag ervoor al gemaakt, dus dat was echt super handig. Dit is mijn favoriete gerecht voor in de herfst en winter. Ik zou dit elke dag wel kunnen eten in plaats van chips, snoep of dergelijke, haha. Heerlijk! Vooral opgebakken, dan heb je zo’n lekker krokant korstje!

Nadat ik met vrienden wat was wezen drinken in de kroeg, gingen we nog even een Turkse pizza halen. Alhoewel, ik had een Turkse pizza. Thijs had een broodje met vlees.
Was heel lekker, alleen volgende keer als hij vraagt ‘Sambal?’ dan laat ik dat echt achterwege. Pffff, heet!!!

Een heerlijk ontbijtje op de zondagochtend. M’n vriend had een lekker eitje voor me gebakken met wat spek. Ik kon er gelijk tegenaan voor de rest van de dag. Heerlijk om zo je dag te beginnen.

Ook zijn we naar de IKEA geweest. Daar hebben ze altijd best lekker eten vind ik. Dit keer kozen we voor een lekker gebakje. Ik had een chocolade-truffel gebakje. Was erg lekker, ik geloof dat je dit ook in de diepvries kunt kopen van de IKEA, weet ik niet zeker..

Die avond heb ik nog bij Thijs gegeten voordat ik naar huis ging. Zijn moeder had iets heel lekkers gekookt. Kip in sojasaus met rijst, Chinese kool, appel en hazelnoten. Was heel lekker!

Ook deze week ga ik waarschijnlijk weer een hoop lekkere dingen eten. Ik houd jullie op de hoogte! Food foto’s plaats ik ook vaak op Instagram. Als je dat leuk vind om te zien kun je me dus gewoon volgen onder @beautychefnl

Wat is jouw favoriete stamppot?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!