My food in photos | November 2014 – #2

11 nov 2014

Taart en marsepein, maar ook groente met aardappels en een stukje vlees. Lekker gevarieerd dus deze food diary. Hopelijk vinden jullie ‘m weer leuk om te zien, dus bij deze!

Spinazie met een gekookt eitje, aardappels en een zigeunerschnitzel. Lekker, vooral met wat ketchup erbij! Ik vind spinazie overigens echt een heel lekkere groente.

De vriendin van mijn vader was jarig, daar ging ik die avond dus samen met m’n zusje naar toe. We aten er een lekker stukje taart. Ze had onder andere deze slagroomtaart, maar ook nog een héél lekker aardbeientaartje van de AH.

Ook waren er stukjes stokbrood en crackers met heel lekkere smeerseltjes!

Dit lekkere marsepeinen varkentje kreeg ik van m’n vader haha, lekker! Ik ben echt gek op marsepein. Normaal ben ik niet zo gek op dat zoete, maar dit vind ik dan wel weer heel lekker.

Ik was een pastasaus aan het maken. Hier ging onder andere ui en paprika in. Dit vond ik er zo mooi uit zien. De ui had ik in halve ringen gesneden, dit vind ik zelf het lekkerst. Dan heeft het nog een beetje bite.

De pasta met de pastasaus. Normaal gesproken ga ik vaak voor spaghetti maar nu hadden we deze al in huis. Ook erg lekker! De saus was trouwens goed gelukt.

Chocolade is altijd goed, vooral verwerkt in koekjes. Deze is van de Lidl. Dit is een American Cookie, maar dan met een vloeibare kern binnenin. Heel lekker!

Er stond weer een lekker maaltje klaar. M’n moeder maakte weer eens gehaktballen. Hier aten we gebakken aardappeltjes en doperwten met worteltjes bij. Ik ben gek op doperwten, vind ik zelfs nog lekkerder dan spinazie!

Er waren nog gehaktballen over. De dag erna warmde ik er dus eentje op voor de lunch. Ik at hem met brood en wat saus. Mayonaise en ketchup vind ik het lekkerst op een broodje bal!

Ik begon aan m’n chocolade pump! Oh, wat was ‘ie lekker zeg. Moet wel zeggen dat ik maar tot 1/5e ben gekomen haha, was zo machtig!

Vlaamse Friet, dat is de lekkerste patat die er is. Ik vind óf juist de heel dikke friet lekker, of de dunne van McDonald’s.

Ik at gezellig samen met mijn vriend. We hadden geen zin om lang in de keuken te staan. We kochten tonijn en dit lieten we snel dichtschroeien in de pan. Hierbij aten we wat doperwten met worteltjes en bakten we wat patatjes. De lekkere, van de foto hierboven!

Na werk kwam ik thuis en had mijn moeder weer een lekker soepje gemaakt.

Hierbij aten we stokbrood en deze crackertjes. Deze crackertjes zijn zo lekker! Ze zijn wat dikker en hebben een net wat andere structuur.

Twee perfecte gekookte eitjes voor op de zondagochtend! Zo is ‘ie echt perfect en eet ik mijn eitje het liefst.

Zondag bakte ik gevulde speculaas. Hier namen we ook gelijk een stukje van. Wat was ‘ie goed gelukt. Deze ga ik over een tijdje zeker weten nog een keer maken, ik had echt het perfecte recept!

Zelf noem ik het peen en uien, maar hutspot kan natuurlijk ook! Dit aten we maandagavond. Ik ben gek op stamppot. Zuurkool, hutspot, heerlijk. Ik kan er wel van blijven eten, haha.

Ben jij ook zo gek op stamppot?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!