My food in photos | November 2014 – #4

25 nov 2014

De weken lijken steeds sneller voorbij te gaan. Ik heb in ieder geval weer heel veel plezier gehad in het maken van deze post. Wel kreeg ik er honger van, haha. Maar het blijft leuk om alles zo op een rijtje te zien!

Avondeten, van alles een beetje! Ook weer eens wat anders dan normaal. In plaats van aardappeltjes aten we rösti. We eten dit niet vaak, maar ik vind ’t wel heel lekker. Daarbij aten we wat kip en doperwten met peentjes. Lekker burgerlijk, haha.

De datum was gewoon nog goed hoor, deze foto is natuurlijk alweer van een week geleden. Ik zag dit toetje in de supermarkt en het leek mij gelijk lekker.

Ohhh, dit ziet er toch té lekker uit?! Ik vond het toetje lekker, maar niet per definitie heel speciaal. Het smaakt wel inderdaad echt een beetje naar tompouce.

Tussendoortje! Cheese Dippers!

Mijn moeder maakte een heerlijke prei schotel. Hier zat natuurlijk prei in, maar bijvoorbeeld ook gehakt, paprika en kaas. Heel lekker! Er zat een kerrie sausje bij en dit maakte ’t echt af.

Zo zag het er op mijn bord uit!

Tijd voor een lekkere ham/kaas tosti gemaakt met lekker mais brood. Zodra het kan, vind ik het lekker om tussen de middag iets warms te eten. Een tosti is dan de perfecte oplossing. Het is snel klaar en lekker.

Ook maakte ik weer eens pasta Carbonara. Dit had ik al een tijd niet gegeten. De saus was echt perfect gelukt. Niet te dun en niet te dik. Door de eieren kan de saus snel wat te dik worden namelijk.

Pompoen uit de oven met couscous en groente. Ik at voor het eerst pompoen. Ik had wel al eens pompoensoep op, maar dat vond ik niet zo geslaagd. Dit vond ik echter wel heel lekker.

Als wij naar de film gaan, kopen we bijna nooit popcorn, het eten en drinken is gewoon best duur bij Pathé. We kregen tegoedkaartjes voor een gratis popcorn en dat was toch wel heel lekker! Ik kies altijd voor zout, dat vind ik ’t lekkerst.

Gezond tussendoortje, een banaan met wat pindakaas. Dé perfecte combinatie.

Kippensoep blijft ook altijd lekker. M’n moeder had wat lekkers bij de slager gehaald voor op een stokbroodje. Heerlijke eiersalade en tonijnsalade. De eiersalade smaakt precies zoals ik ‘m zelf ook maak. Doe ik blijkbaar toch iets goed, haha.

Vrijwel elk weekend als ik moet werken, neem ik iets soortgelijks mee. Dit keer ging ik voor Vifit in aardbeiensmaak.

Na mijn werk was het tijd om op te passen. Ik maakte wat gezonde snacks klaar voor de kinderen.

’s Avonds maakte ik een broodje cheeseburger klaar voor ze. Gelukkig smaakten ze goed vonden de kinderen. “Zelfs lekkerder dan die van de McDonald’s.” Nou, dat is een leuk compliment!

Ik probeerde wat nieuws uit. Een broodje kip met pesto en kaas uit de oven. Was best lekker, maar niet heel speciaal.

Zondag vierde mijn nichtje haar verjaardag en ik ging even gezellig langs. Ik at deze lekkere citroen cheesecake. Hij was echt héél lekker!

Hier had ik gewoon echt even heel veel trek in. Al de hele week reed ik langs een McDonald’s, tijdens het oppassen hadden we het over de lekkerste burgers, dus ik had er zo’n trek in. Yum! Mag ook weleens. Vroeger at ik hier namelijk echt heel vaak, maar tegenwoordig niet meer.

Zuurkool, again!

Waar ga jij altijd voor? Zoete of zoute popcorn?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Jummiee, wat lekker allemaal! Ik werk bij McDonald’s op donderdag, dus ik heb elke donderdag de verleiding haha. Ik mag het van mezelf één keer per maand eten op mijn werk haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!