My food in photos | Oktober 2014 – #4

28 okt 2014

Ook afgelopen week heb ik weer lekker gegeten. Vooral veel zelf gekookt samen met mijn vriend. Lekkere tussendoortjes, maar ook heerlijk avondeten met lekkere groente! Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Kijk dan vooral verder!

Hier was het afgelopen week écht weer voor! Warme chocolademelk met wat slagroom. We maakten het zelf door middel van warme melk, cacao en wat suiker. Super lekker!

Er stond nog een restje rijst in de koelkast, dus dat at ik als lunch. Het was gewoon simpele rijst met wat ui erdoor. Na het opwarmen deed ik er nog wat ketchup door en wat extra peper.

Beetje een onduidelijke foto, maar dit was Griekse Yoghurt met wat honing. Ik moet zeggen dat ik het niet altijd lekker vind, soms heb ik gewoon geen trek in die substantie. Verder vind ik het wel lekker als toetje of ontbijt.

Tijdens het winkelen, gingen m’n moeder, zusje en ik een broodje eten. Dit was het broodje van mijn moeder, een pistolet met warme ham en honingmosterdsaus.

M’n zusje en ik kozen beide voor hetzelfde, een broodje warm vlees. Lekker, maar de pindasaus was wel net wat té pittig voor mij. Ik kan niet zo heel goed tegen pittig eten, haha.

Lekker! Wat spinazie met opgebakken aardappeltjes en een speklapje.

Ik kwam baklava tegen en dat moest ik natuurlijk meenemen. In Turkije hebben we dit op en ik vond ’t zo lekker. Heerlijk om het nu weer eens te eten, het smaakte precies hetzelfde als in Turkije.

Lunchen met een broodje fricandeau. Klein beetje peper en zout, perfect!

Mijn moeder maakte haar lekkere kippensoep weer klaar!

Daarbij aten we een kaas-uien stokbrood. Normaal gesproken hebben we crackertjes of stokbrood met andere smeersels, zoals eiersalade of filet americain. Dit is weer eens wat anders.

We wilden een lekkere pasta saus maken, maar hadden geen wortels in huis. De basis hiervoor werd een prei en wat tomaten. Ik vond het er mooi uit zien!

Dit was het resultaat, het was een lekkere pasta geworden.

Dit zijn dé lekkerste croissantjes, degene die je zelf nog in elkaar moet vouwen en daarna in de oven moet doen. Lekker!

Deze cacao truffels van de Jumbo zijn echt zó lekker. Wel deze versie, niet met de schilfers. Hiermee kun je ook wel even vooruit, ik deed er zo’n vier dagen mee. Er zit ook zoveel in!

Appeltje!

Ik sneed wat komkommer voor m’n vriend en maakte er een leuke creatie van!

Ik maakte Duitse biefstuk klaar (die niet op het bord ligt, haha) met een hoop bijgerechten. Doperwtjes met spek, gegrilde paprika en ui, krokante aardappeltjes en pittige boontjes. Was lekker!

Dit zijn echt lekkere toetjes. Mijn favoriete smaak is vanille, maar die was er niet. Dus ik koos voor chocolade.

Rijst met verschillende soorten groenten en kip. Dit had de moeder van mijn vriend klaargemaakt, het was erg lekker.

Als toetje hadden we Viennetta ijs, goede afsluiter van de maaltijd!

Wat is jouw favoriete toetje?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Oehhh, het is veel te lang geleden dat ik die croissants heb gegeten. Ben het helemaal met je eens, dat zijn de lekkerste! Het is ook weer lekker soepweer, een kippensoepje gaat er altijd wel in :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!