My food in photos | September #1

9 sep 2013

En het is weer tijd voor eten! De afgelopen week heb ik een hoop lekkers gegeten. Ook heb ik een aantal leuke recepten uitgeprobeerd voor de site. Deze recepten zullen jullie vanzelf nog wel voorbij zien komen.

Deze foto is nog van de zondag van de week ervoor. Ik ging lekker wokken! Ik heb een hoop gegeten, voornamelijk veel vlees en zalm. Hier had ik wat rundvlees met taugé, broccoli, ui en mie. Samen met wat mini loempia’s. Yum!

Ik had zin in iets zoets, dus ik besloot om een cake te bakken. Niet een normale cake, maar een vrolijke gekleurde. Ik heb dus gebruik gemaakt van kleurstoffen en daarmee verschillende lagen gemaakt.

Zo zag de cake er uiteindelijk uit. Hij was iets te droog geworden, maar alsnog erg lekker.

M’n moeder had heerlijke kippensoep gemaakt. Ik vind de kippensoep hoe m’n moeder het maakt altijd het lekkerst, haha. Ze doet er lekker veel kip door! Ook zaten er lekkere broodjes met gesmolten kaas bij.

Ontbijten bij m’n lieve vriendje. Lekkere crackers met onder andere kaas en ham. Nog wat peper en zout erover en je hebt een heerlijk ontbijtje.

We gingen naar de stad toe om een nieuwe broek te shoppen. Toen kregen we een beetje honger dus besloten we om langs de McDonalds te gaan. Ik had nog wat bonnen open staan op mijn mobiel waarmee ik een gratis hamburger kon halen en een McFlurry voor €1,50. Aanrader de McDonalds app, super fijne kortingen!

Kabeljauw met kerriesaus. Super lekker! Hier komt waarschijnlijk nog een recept over op de site – als de foto’s goed zijn gelukt.

Eén van mijn favoriete gerechten: witlof met kaas en ham. Dit is echt super lekker.

Gebakken aardappeltjes voor bij de witlof. Weer eens wat anders dan gekookte aardappelen en stiekem ook veel lekkerder!

Toen ik aan het werk was, kwam mijn vader even langs! En hij had iets lekkers meegenomen, een reep Toblerone. Super lekker natuurlijk én nu al bijna op, haha. Thanks pap!

Heerlijke bladerdeeghapjes maken voor de site. Ik ga nog niet vertellen wat erin zit, dat zien jullie vanzelf wel over een tijdje. Het was in ieder geval een groot succes!

Vind jij witlof ook zo lekker?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!