My food in photos | September #2

16 sep 2013

Het is weer tijd voor een paar overheerlijke food-foto’s. Ik heb deze week vooral heel lekker gegeten. Ook vaak een snelle hap doordat ik het redelijk druk had. Benieuwd naar wat ik allemaal gegeten en gedronken heb deze week? Kijk dan zeker even verder.

Dit heb ik maandag gegeten. Een goede start van de week, want dit is mijn favoriete gerecht van de laatste tijd. Ik heb foto’s gemaakt, die komen binnenkort op de site. Pasta met zalm is zó lekker!

Spinazie vind ik ook erg lekker en dan vooral met een eitje erbij. Hmm!

Die dag erna hadden we nog gekookte aardappelen over. Deze had ik dus lekker opgebakken en opgegeten met wat mayonaise erbij. Zo vind ik aardappeltjes echt ’t lekkerst!

Een blikje cola na rijles. M’n instructeur ging drinken halen en vroeg of ik ook wat wilde, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen, haha. Rijles ging overigens wel goed. Moest er wel even in komen, maar daarna ging het wel ok!

We gingen naar White House Down in IMAX. Daarvoor moesten we nog eventjes snel wat eten, vandaar dat we naar de McDonalds zijn geweest. Wel echt lekker af en toe! En ik kon weer m’n waardebonnen gebruiken van de McDonalds app. Super handig!

Thijs vierde z’n verjaardag samen met een van zijn vrienden. We zijn gezellig met z’n allen naar de kroeg geweest. Het was erg leuk!

Toen kregen we enorme honger. Vandaar dat we de groep even opgesplitst hadden en om de beurt even naar de turk zijn gegaan om wat lekkers te halen. Ik had een Turkse pizza!

Dit weekend ben ik ook nog naar de Makro geweest. Er waren namelijk hele goede aanbiedingen. Ik wilde ook nog even biscuitmix voor mijn verjaardagstaart. Ik ga namelijk opnieuw een Rainbow Cake maken, dit keer voor m’n verjaardag. Ik vond al deze vissen er super indrukwekkend uit zien, haha.

Vorig weekend vierde niet alleen Thijs zijn verjaardag, maar zijn vader ook. Zondag hebben we het bij hun thuis gevierd. Ik heb z’n moeder geholpen met de hapjes. Dit waren hapjes met Turks brood en ik had zelf gevulde eieren gemaakt. Deze ga ik op mijn verjaardag ook maken, dus daar komt dan ook nog een recept van online.

Dit ziet er misschien heel goor uit, maar het was echt heel lekker. Dit is Kip Madras, dat is rijst met kip en kerriesaus. Echt heel lekker!

Wat is jouw favoriete pasta?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!