My food in photos | September 2014 – #3

23 sep 2014

Wat heb ik afgelopen week heerlijk gegeten! Niet heel gezond, maar ach, dat is af en toe helemaal niet zo erg. Kijk je mee naar mijn food diary van afgelopen week?

Begin vorige week had ik echt enorme trek, ik bakte dus even snel een eitje. De spek moest op dus ik gebruikte een plakje spek, wat Parmezaanse kaas en kruiden.

Dit heb ik geloof ik de afgelopen maand in elke ‘my food in photos’ laten zien. Kippensoep! Weer van m’n moeder, lekker!

Mijn vriendje kocht een lekkere chocoladereep voor me!

Voor het eerst door de KFC drive! Ik koos voor de snackbox met cripsy strips. Deze is maar € 2,- en er zit echt behoorlijk veel in!

Ook was de vader van mijn vriend jarig afgelopen week. Hij werd 65 dus dat was wel echt een mijlpaal! ’s Avonds ging ik langs om een Bossche bol te eten. Die hadden ze speciaal die middag gehaald in Den Bosch. Onwijs lekker!

Tussendoortje! Banaan met wat pindakaas, standaard tussendoortje de laatste paar weken.

Ik maakte een heerlijke saus met gehakt. Dit kan je overal voor gebruiken. Als pastasaus, tussen een wrap of in een taco! Ik maak dan gelijk in één keer extra veel, we vriezen het dan gewoon in. Handig als je een keertje geen zin of tijd hebt om te koken.

Die avond kon ik gelijk een deel van de saus gebruiken, we aten namelijk taco’s. Dit eten we niet heel vaak, maar vind ’t wel echt lekker!

Het was ook erg lekker weer dus ik ging samen met m’n vriend wat drinken. Ook aten we er een lekker gebakje bij. Ik bestelde een Hazelino. Dit is een gebakje met hazelnoot, merengue en crème.

Thijs koos voor appeltaart! Ik vind appeltaart ook onwijs lekker, maar bestel het niet vaak. Ik houd namelijk niet van krenten/rozijnen en dat zit er vaak wel in.

Afgelopen week heb ik ook veel appelsap gedronken. Deze flesjes zijn echt handig om mee te nemen onderweg.

Samen met mijn moeder en zusje gingen we winkelen, we hadden alle drie een paar dingen nodig. Ik heb een onwijs mooie blazer gekocht die ik snel in een outfit post ga laten zien. We moesten alle drie echt even wat eten, dus we gingen wat eten bij La Place.

Ik koos voor een verse tomatensoep. Hij was echt enorm lekker! Ook at ik wat patatjes mee met mijn zusje, de patat bij La Place is zo lekker!

Leuk blikje cola! Mijn vader gaf dit blikje mee voor onderweg.

Deze pizza zag ik liggen bij AH en ik was gelijk benieuwd. Dit leek mij zó lekker! Ik kan je hem ook zeker aanraden. De bodem is heel dun en krokant en de topping is ook lekker. Heel romig!

Dit kreeg ik van mijn moeder, super lief! Bedankt mam!

Wat voor gebakje bestel jij het liefst?

Liefs,
Joyce

Reacties

    • Haha ja kon me echt niet inhouden hoor! Ik had zo’n trek, ik moest en zou ‘m gelijk opeten haha. Hij zag er echt PRECIES zo uit als op ’t plaatje. Echt heel lekker, zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!