My food in photos | September #3

23 sep 2013

Het wordt misschien een beetje eentonig, maar ook deze week heb ik weer heerlijk gegeten. Deze week ben ik uit eten geweest met mijn moeder. Ook heb ik deze week in Nijgemen één van de lekkerste broodjes gegeten die ik ooit geproefd heb.

We hadden nog een potje pesto in de koelkast stond dat op moest. Vandaar dat ik een combinatie had uitgeprobeerd met oude kaas, spek en pesto. Het smaakte eigenlijk nog best goed ook!

Die avond heb ik eten gekookt omdat m’n moeder laat thuis was. We gingen voor een gezond maaltje met aardappels, doperwten, peentjes en vissticks. Zoiets eten we eigenlijk elke week wel eens een keertje en ik vind ’t erg lekker.

Dit is zo’n heerlijk om tussen de middag te eten. Vroeger zei ik altijd dat ik geen noodles lustte, nou… ik heb wat gemist! Noodles zijn echt zó lekker. Dit zijn de noodles van Unox in de smaak kip.

Ik was afgelopen week een beetje aan het kwakkelen met m’n gezondheid, vandaar dat ik het wel tijd vond voor een paar vitamientjes. Ik heb dus weer eens heerlijke broccoli prei soep gemaakt. Dit aten we ook gelijk als avondeten.

Vanochtend had ik het over Nijmegen waar ik een heerlijk broodje had gegeten. Dat is dit broodje, de clubsandwich met in de oven gegaarde kip. Ik zat hierna helemaal vol maar het was zó lekker. Ik ga deze zelf thuis ook eens na proberen te maken!

Samen met m’n vriend ging ik ontbijten bij de HEMA voor €1,-. Hier waren we al een tijdje benieuwd naar, maar ik vond het niet zo denderend. Ik ben best kieskeurig, ik houd er dus niet van als ik mijn eten niet zelf kan samenstellen, haha.

Ik ben met mijn moeder ook nog uit eten geweest deze week. Ze had nog een bon van Groupon die eind deze maand op moest. We waren erg eensgezind en namen dus hetzelfde voorgerecht en hoofdgerecht. Als voorgerecht gingen we voor tomaten-crème soep!

Als hoofdgerecht kozen we voor biefstuk. Ik ging voor de saus met kruidenboter en m’n moeder voor de champignon-room saus. De biefstuk was echt perfect gebakken!

Daarbij kregen we ook nog eens heerlijke patatjes, hmm! Ik vind dat er altijd zo leuk uit zien in zo’n puntzak.

Zaterdag moest ik werken. Met mijn werk weet je nooit wanneer je klaar bent. Het kan een lange dag zijn, maar ook een korte dag. Dit was een lange dag, ik had 10 uur gewerkt. Toen ik thuis kwam had m’n moeder het avondeten nog even voor me opgewarmd. En het was een aangename verrassing: pasta met zalm! Als je het recept gelezen hebt vorige week, dan snap je vast wel waarom ik dit zo lekker vind, haha.

Na het werk ging ik naar mijn vriend toe. Die ochtend daarna dronken we heerlijke versgeperste sinaasappelsap! Ik zeef wel altijd al het vruchtvlees eruit, haha.

Je hebt nu gezien wat één van mijn favoriete broodjes is. Wat is het lekkerste broodje dat jij de afgelopen tijd heb gegeten?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!