My Instagram Photos

13 mrt 2015

Elke maandag en dinsdag laat ik jullie foto’s zien, genomen met mijn telefoon. Ik laat dan telkens zien wat ik heb gedaan en wat ik heb gegeten. Sommige van deze foto’s komen van Instagram, anderen niet. Vandaar, vandaag: mijn instagram foto’s!

Ik ga ze echt niet allemaal laten zien, maar ik laat er zo’n twintig zien van de laatste tijd. Waar ik een leuke herinnering aan heb, of waarvan ik het effect zo mooi vind!

Ik maakte een foto van de make-up die ik een dag gebruikte, het was toen nog redeijk warm. Vandaar ook het mooie lichte oogpotlood. De bronzer van MUA is nu helaas op!

Samen met m’n vriend ging ik fietsen, onderweg was het tijd voor een heerlijk ijsje. Ik ging voor pistache!

Deze foto vind ik vrolijk, gewoon vanwege de kleuren. Ook droeg ik hier mijn vest van Miss Etam. Het was toen best een grote uitgave, maar ik ben er nog steeds zo blij mee.

Even lekker ontspannen, kleuren! Heb het zó druk de laatste tijd, dat ik mezelf hier geen tijd meer voor gun. Maar dit moet ik binnenkort maar weer eens doen.

Natuurlijk kan een foto van Missy niet ontbreken, moet je dit schattige koppie zien!

Tijd voor een bezoekje aan de Markthal in Rotterdam. Wat kocht ik hier een hoop lekkere dingen. Die macarons… Oh, té gek!

Panini’s eten, bij mijn nieuwe favoriete lunch tentje in Den Haag. Ik heb hier al een paar keer gezeten met m’n vriend, vriendinnen en familie. Elke keer is het even lekker.

Starbucks mag natuurlijk ook niet ontbreken. Hier ging ik voor een limited edition warme chocolademelk. Ik lust namelijk (nog) geen koffie.

Nog een foto van Missy, deze vond ik zo mooi vanwege de zon. Ze ligt hier overigens altijd te luieren, haha.

Afgelopen december ben ik naar Spanje geweest. Het was echt te gek! Voor mij de eerste keer dat ik weg ging in de winter.

We hadden best wel mooi weer en het was er echt prachtig!

Ik moest er ook maar eens aan geloven, ik kocht een lip scrub van Lush. En wat is ‘ie fijn. Hij maakt mijn lippen zo zacht!

Nakijken moet helaas ook gebeuren. Maar wat ben ik dan trots op ze als ze het helemaal goed hebben gedaan. Of als ze prachtig hebben geschreven.

Deze foto gebruik ik nu ook op sommige social media, ik vind ‘m gewoon zo leuk! Het grijzige effect maakt de foto nog leuker. Soms best moeilijk hoor, het leukste effect vinden.

Cinnamon rolls in de oven! Yep, goed gelukt experiment.

Ook maken ze soms de leukste en meest grappige foutjes, haha.

Dit broodje kip kerrie was zo lekker! We liepen in de stad en hadden trek. Dit is toch veel beter dan bijvoorbeeld een Big Mac, of een broodje van de AH?

De moestuintjes in de klas doen het goed! Het begint allemaal al goed te groeien zeg!

Deze foto is van gisteren. Mijn Inglot bestelling kwam binnen! Er was namelijk sale en daar moest ik echt even gebruik van maken. Ik zal jullie alle producten heel snel laten zien.

Heb jij ook Instagram? En volg je mij al? Mijn gebruikersnaam is @beautychefnl

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!