My life in photos #1

20 jul 2012

Een nieuwe rubriek op beautychef.nl! Zelf vind ik deze artikelen altijd erg leuk om te lezen op andere beautyblogs. Daarom geef ik jullie af en toe eens een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik heb gemaakt.

 
 
 
Deze foto’s zijn ongeveer van de afgelopen twee maanden. Ik ben veel daagjes weggeweest en druk bezig geweest met school en mijn site. Dus veel plezier met kijken!

Ik ben met mijn vriend laatst twee dagen weggeweest naar Wassenaar. We zijn erheen gefietst en kwamen onderweg dit huis tegen, supermooi en groot!!

Nog zo’n mooi huis! Wauw, we keken echt onze ogen uit. Die huizen daar zijn allemaal zo groot en mooi!

Foto’s maken op het strand van Wassenaar. Het was heel erg lekker weer, we hadden echt de twee perfecte dagen uitgekozen. Het was wel een hel zeg om naar dat strand te fietsen, al die duinen, pfff!

Toch waaide het ook een beetje hard, haha! Op de helft van de foto’s zit m’n haar helemaal voor m’n gezicht en in de lucht, haha!

Toen ging het zonnetje een beetje weg en kregen we donkere wolken, ieeh! We zijn toen maar gelijk teruggegaan naar het hotel, want het begon fris te worden.

We hebben ook nog een ijsje gehaald in Wassenaar. Dit was zo’n lekkere ijssalon! Hij had zelfs de prijs gewonnen voor beste ijssalon van 2012. Ik had de smaken: citroen, cookies en kinder bueno, hmmm. Als ik er nu aan denk, krijg ik alweer honger….

Supercute! Dit stond bij een winkeltje voor de deur. Ik vond het er echt heel erg schattig uit zien, dus ik moest er wel een foto van nemen!

Hmmm lekkere pasta gemaakt! Als het goed is, is dit recept al online gekomen, hij was echt héérlijk. Ik ga ‘m snel nog een keertje maken!

Met m’n lieve neefje! Hier was hij nog geen 2 maanden uit, superschattig ventje is het!

Arm vol met swatches, voor de review van het Monaco palette van Sleek!

In de trein naar Slagharen! Het was nog best vroeg….

In slagharen! Ik wilde per se op deze haai klimmen, omdat ik vond dat dat er wel stoer uitzag! Het was nog best een klus, haha.

Naar onze hotelkamer in Zwolle! Vanuit Slagharen gingen we door naar Zwolle, omdat dat best dichtbij lag. Het was een erg mooi hotel met een mooi bed en een grote tv!

Die dag erna gingen we Zwolle nog even verkennen, we kwamen toen langs een kinderboerderij. Hier kwamen we allemaal superschattige beestjes tegen!

Ook nog een superschattig lammetje, ahwww!

En toen kwamen we een … nouja … ik weet eigenlijk niet wat het is – tegen. Het lijkt me een soort lama ofzo?

Mijn propedeuse gehaald, eindelijk!!!!!!!!!!

Dit waren mijn foto’s van de afgelopen tijd. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om naar te kijken, dan houd ik dit artikel erin! Laat maar weten bij de comments.

Ben jij nog weggeweest de afgelopen tijd? En waarheen?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Je neefje is echt super cute! Ik ben nog niet veel dagjes weggeweest, want mijn vakantiewerk begon vlak na mijn examens. Jammer, maar over drie weken ben ik er van af. En natuurlijk heb ik wel nog eendagse shopuitstapjes gedaan! Wat misschien maar best is voor mijn portomonnee :)

    • Haha ja, dat is inderdaad wel beter voor je portemonnee. Altijd als ik dan een paar daagjes weg ben, gaat ’t zo hard met m’n geld. Echt niet normaal! Dan shop ik echt te veel….

  2. Ah, dat lammetje! Oh god, ik heb nu zin in ijs, en kinder bueno? NOMNOM! Ik houd daar echt van, eet het bijna nooit, misschien moet ik dat weer eens doen, smaakt echt goed. De roze blazer bij je P uitreiking vind ik echt gorgeous staan. So classy! Trouwens, heb je diegene gezien waar je de foto in de trein maakt naar Slagharen? xD Ik moest echt zo hard lachen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!