My life in photos #10

21 jan 2013

Het is weer tijd om te gaan kijken naar de dingetjes die ik afgelopen twee weken heb gedaan. Ik ben vaak naar de film en naar de stad geweest de afgelopen twee weken!

Ik vind het altijd leuk om foto’s van de afgelopen weken terug te kijken. Toch leuk om te zien wat je allemaal hebt gedaan.

M’n vriend en ik gingen gezellig naar de film. Daarna hadden we nog geen zin om naar huis te gaan, dus gingen we nog even gezellig wat drinken!

De ochtend erna… Een IKEA ontbijtje! We wilden al een hele tijd bij de IKEA ontbijten maar het kwam er elke keer maar niet van – we stonden altijd te laat op, hihi.

Vanuit het huis van m’n vriend gelijk door naar school. Ik had alleen maar een gesprek, dus viel mee. Toen reden de trams gelukkig nog. Nu rijdt mijn tram al een week niet meer!

Avondeten maken. Eerst even een uitje klein snijden…

En daarna lekker wat spek bakken. Benieuwd wat ik heb gemaakt? Mijn favoriete gerecht: spaghetti carbonara. Hmmm zo lekker!

Weer in Delft haha. Weer naar de film geweest, wachtend op de bus.

Klaarmaken om richting Den Haag te gaan.

Even lekker snel een King Deal eten. Altijd lekker en super goedkoop!

We zaten op precies hetzelfde plek als een hele tijd geleden. Waarom ik hier een foto van heb gemaakt? Omdat ik op precies dezelfde plek een foto heb in een eerdere My life in photo’s, haha.

Pasta met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas eten. Hmmmm! Het ziet er misschien niet héél lekker uit op deze foto, maar dat was het wel.

Samen met m’n lieve vriendje warme chocolademelk drinken. Mét marshmallows natuurlijk.

Eindelijk heb ik ‘m dan. Het was een lange zoektocht, maar ik heb het boek gevonden in de American Book Center in Den Haag.

Het is een boek waarin je vijf jaar lang elke dag een vraag moet beantwoorden. Hier komt binnenkort nog een artikel over!

Het lekkerste energy drankje ever. Met cassis smaak!

Heerlijk dit. Een hele dag gewerkt en gelijk enorm veel chips! Ik vind het trouwens wel een ontzettend mooi kleurtje, gekocht met 50% korting bij Catrice.

Het lekkerste goedje voor je nagels, ooit! Het maakt m’n nagelriemen zo lekker zacht.

Ik had op internet gelezen dat je hele gezonde pannenkoeken kon maken van banaan en eieren. Ik was bang dat het een omelet zou worden, dus ik had er wat bakpoeder bij gedaan.

Geen goed idee, het ging enorm schuimen hahaha. Er was echt niet mee te werken….

Let it snow, let it snow, let it snowwww!

Warm aangekleed en de kou in. Met m’n nieuwe tas!!

En opnieuw in de bus. Weer op naar de film met le boyfriend. Deze keer naar Django Unchained.

Eventjes lekker gek doen in de bus haha.

Ugh die irritante reclame altijd! We gingen naar Django Unchained. Het was echt een enorm goede film!

M’n moeder heeft nepwimpers voor me gehaald bij de Big Bazar. Het leek me leuk om eens te proberen voor een look. Duur is het in ieder geval niet, dus zo kan ik mooi uitproberen of het iets is.

Mijn nieuwe verslaving! De serie ‘Las Vegas’

Gezellig Monopoly spelen met m’n moeder en zusje. Het duurde een beetje lang, dus na een tijdje zijn we gestopt, maar m’n zusje was hard op weg om te winnen. Ze had echt enorm veel geld!

Het is weer tijd om m’n nagellak te verzamelen en mijn nagellak rek opnieuw in te delen.

Mijn pakketje ontvangen van PrettyPlease. Ook had ik een winactie gewonnen bij Bertine van AboutFashion. Het is een spraytan. Ik kan niet wachten om hem uit te proberen!

Hoe waren jouw afgelopen twee weken?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Leuke foto’s! Wat leuk dat je zo vaak naar de film gaat! Ik wil ook heel graag met m’n vriend naar Django Unchained, we zijn allebei dol op Quentin Tarantino’s. Helaas stonden mijn afgelopen twee weken vooral in het teken van studeren, studeren en nog eens studeren, maar nu nog twee weken en dan ben ik eindelijk klaar! (Nou ja, dan moet ik nog stage lopen, maar in ieder geval ben ik dan klaar met m’n vakken)

    • Ja ik vind ‘m ook erg leuk! Net toen ik ‘m wou kopen, verkochten ze ‘m niet meer op Bol.com
      Was ‘ie uit het assortiment ofzo, dus was nog een hele zoektocht haha, maar ik heb ‘m!

    • Ja natuurlijk! Mijn nagellakrek heb ik bij Enchantra gekocht. Zelf heb ik degene waar 60 stuks in passen – die is op dit moment uit verkocht. Ze hebben ook nog andere displays die je neer kunt zetten :)

  2. Wat een leuke foto’s. Ik vind het altijd leuk om een kijkje te nemen in iemand leven. Geeft iets persoonlijks aan een blog. ;) Je pasta met pijnboompitten en pesto ziet er helemaal niet vies uit. Heb je een recept online staan? Dat groene lakje van Catrice heb ik volgens mij ook gescoord in de sale. Acid DC?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!