My life in photos #11

4 feb 2013

Ik ga jullie vandaag weer een kijkje in mijn leven geven van de afgelopen twee weken. Het waren hectische weken, want mijn minor moest afgerond worden. Maar het waren ook twee weken met heel veel lekker eten. Kijk snel verder zou ik zeggen!

Als je enorme honger hebt, zou ik dit artikel even overslaan. Ik heb geloof ik nog meer foto’s van eten gemaakt dan normaal gesproken. I can’t help it. Ik hou gewoon van eten, haha.

Echt zo lief dat jullie me allemaal volgen! Inmiddels zit ik al weer over de 170, thanks! Super leuk om dat aantal elke keer te zien groeien, haha.

Nieuwe mascara geprobeerd! Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Ik vind hem wel fijn, maar ik heb het idee dat hij mijn wimpers een stuk zwaarder maakt!

Een lekker eitje voor mezelf gemaakt met spek en kaas. Niet heel gezond, maar wel héél lekker!

Om maar even in het ongezonde sfeertje te blijven.. Mijn moeder had patat gehaald! Altijd lekker natuurlijk, vooral met mayo en pindasaus! De beste combo ever.

Mijn vriend en ik zagen deze broodjes bakpao liggen bij de Lidl! Ze waren maar 55 cent per 2, die moesten we natuurlijk even proberen. Die met kip was erg lekker, die met rundvlees wat minder…

Dit is wel een grappig verhaal. Ik ga vaak met m’n vriend naar de bioscoop ’s avonds, maar we gaan altijd met de bus. Vaak rijdt de laatste bus dan niet meer, dus dan moeten we (drie kwartier!) lopen. Toen er ijs lag, zijn we ook stukken over het ijs gelopen voor de afwisseling, haha. En toen zag ik deze afdrukken! Van eenden of ganzen ofzo!

Ik vond m’n tribal nails zó mooi en goed gelukt! Ik heb het er zo lang mogelijk op laten zitten voordat ik het er weer af haalde, haha. Ik bleef elke keer maar naar m’n nagels kijken!

Lag er eerst nog heel veel sneeuw, nu regende het alleen maar keihard én alle sneeuw was weg. Het was echt heel stom weer – al was ik wel blij dat de sneeuw eindelijk weg was.

In de tram van school naar huis! Gelukkig had ik lekker m’n Uggs aan, dus m’n voeten hadden het in ieder geval niet koud, hihi.

Samen met m’n lieve vriendje kookprogramma’s in bed kijken. Mijn favoriet? Every Day Gourmet with Justine Schofield. Zij was mijn favoriete kandidate van Masterchef en heeft nu haar eigen show. Te zien op Net5!

Midnight snack… Vlak voordat we gingen slapen hadden we nog erge honger. Ik warmde dus de zuurkool op van de dag ervoor (echt blijer kan je me niet maken haha, super lekker!!!) en Thijs warmde nog wat pasta op en maakte er een lekker sausje bij. Hmmm, lekker!

De volgende dag thuis lekkere toetjes eten! Deze danoontjes look-a-likes zijn zo lekker. Ik vind banaan ’t allerlekkerste, haha.

Lekker warm ingepakt naar school om aan mijn minor te werken. De laatste loodjes! Bijna klaar!

Ik volg de minor Passend Onderwijs. Dat gaat over gedragsstoornissen en gedragsproblemen bij kinderen. Samen met twee andere meiden onderzoek ik de stoornis ODD. Dit gaat over fysiek en verbaal geweld bij kinderen. Héél erg interessant! Het verslag is nu eindelijk bijna klaar! Dan alleen nog een college geven voor 150 medestudenten. Eitje toch?!! Aaah echt té eng, maar oké…

Een deel van de voorkant van ons verslag. Dit vond ik wel een erg mooi citaat!

Een lekker geurkaarsje branden. Staat altijd zo gezellig en sfeervol.

De nagellak uit de RTL Stylecase uitproberen. Dit is een magnetische nagellak van Sally Hansen. Héél mooi effect, maar één groot nadeel. Je ziet het mooie effect alleen op lange nagels. Bijna alle nagels van mijn rechterkant zijn afgebroken en daar zag je het effect amper tot helemaal niet…

De ouders van mijn vriend hadden vis gehaald. Hmmm lekker zo’n lekkerbek, haha!

Het had weer eens keihard geregend, awesome! Not.

Toen ik op deze bus aan het wachten was, zag ik deze wolk. Hij was zo groot en eng en dreigend hahaha. Ik weet niet zo goed waarom ik hier een foto van heb gemaakt.

Yay! Op de valreep toch nog de Infinite Matt Foundation gescoord van Catrice. Ik had deze nog nooit geprobeerd en wou hem toch graag hebben. Bonus: ze waren 2,50 per stuk in plaats van 3,30. Nog goedkoper!

Met mijn lieve neefje. Het is ook zo’n schatje he! Ik had hem al een tijdje niet gezien en wat was ‘ie al weer groot geworden!

Met m’n vader lekker eten bij Shabu Shabu. Ik lust geen sushi (of ik moet het nog gewoon leren eten) maar de rest heb ik allemaal lekker opgegeten hoor, hmmm!

Nog meer lekker eten bij Shabu Shabu. Pappa ’t was gezellig!

Tart Deco van Essie op m’n nagels. Prachtig kleurtje. Ik vind het een mooi kleurtje voor de zomer en ik had echt nodig behoefte aan zomer. Daarom dus dit kleurtje op m’n nagels, haha.

Ik heb het idee dat het elke keer meer foto’s worden. Ik hoop dus dat jullie het leuk vinden om veel plaatjes te kijken. Anders moeten jullie het zeggen hoor! Dan stop ik er voortaan minder foto’s in.

Nou, dat waren mijn afgelopen twee weken! Op naar de volgende twee weken. Ga jij nog iets leuks doen komende week?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Top post: I looveee foodporn én baby foto’s (wat een schatje~~!) hahahaah :D Hele leuke foto’s! De AH heeft 2 diepvriesbapao’s voor 55 cent en die zijn ook echt heel lekker (vooral kip). Ik vind ze lekkerder dan die van Lidl. You should try it sometime ^^

  2. Wat schattig die pootjes in de sneeuw! Ik heb ook 2 Sally Hansen magneet lakjes, en toen ik er een review over schreef (toen had ik nog hele korte nagels, nu al niet meer) werkte ze wel goed bij mij! x

    • Oke! Ja het kan ook zijn dat ik gewoon nog eventjes moet oefenen hoor haha. Maar er zit een best groot stuk tussen de stukken met normale nagellak en dat stukje met effect (dat ’t iets oplicht) en dan zie je maar 1x zo’n effect dingetje op m’n nagel omdat mijn nagel zo kort is! Weet je wat ik bedoel? Maar nog eventjes goed uitproberen dan, ik ga je review even opzoeken! :D

  3. Echt zo leuk he, ik zag ook allemaal dierenpootjes in de sneeuw in onze achtertuin! Mijn nichtje maakte toen de slimme opmerking: Nu komen er helemaal geen dieven, want dan kan iedereen zien dat zij zijn geweest! Haha!

    Ben trouwens erg benieuwd naar de Infinite Matte Foundation van Catrice! Hoe is die? Beter dan de Photo Finish?

    • Ik heb hem nu een paar keer geprobeerd en ik vind hem wel heel fijn. Zelf vind ik hem inderdaad misschien nog wel iéts fijner dan de Photo Finish foundation! Hij is wat matter en dat vind ik wat mooier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!