My life in photos #12

18 feb 2013

Ik heb weer een overzichtje van de afgelopen twee weken voor jullie – met heel veel foto’s! Het waren drukke weken, maar helaas ben ik de laatste week ook goed ziek geworden. Kijken jullie mee?

De eerste week begon goed! Lekker douchen met m’n favoriete douche producten van Aussie. Deze heb ik gekregen van m’n moeder, thanks mam!

Herken de homo terugkijken. Zo fout maar toch ook zo leuk, haha.

Mama had m’n favoriete maaltje gemaakt, zuurkool. Ik vind het echt zó lekker, ik kan het elke dag wel eten!

Samen met m’n zusje een filmpje opnemen voor de Allerhande Kids. Ze wou graag het recept van de appelbladerdeeg taartjes uitproberen, dus dat hebben we gedaan!

’s Avonds lekker spaghetti eten. Gewoon lekker simpel met gehakt, ui, knoflook, paprika, tomatensaus en kruiden.

M’n kamer opruimen, het was namelijk weer een enorme zooi!

Ik ging met m’n moeder mee boodschappen doen en toen kreeg ik deze van haar. Zo lief! Ik houd van marsepein, hmmm.

Natuurlijk moeten deze heerlijke appelbladerdeeg taartjes ook even geproefd worden! Benieuwd naar het filmpje? Klik dan hier.

Het was weer weekend, dus dat betekent: aan het werk. Het was echt ontzettend koud, dus in mijn pauze genoot ik van een lekkere warme chocolademelk.

Lekkere chocolade gehad van m’n vader, thanks pap! Nog met m’n galaxy nails op de foto, ik vind ze zó gaaf. Hier kun je het artikel erover lezen.

Aan het begin van de tweede week werd ik goed ziek. Het begon met enorme keelpijn, maar in de loop van de week kwam alles wel langs. Hoofdpijn, misselijkheid en buikpijn. Niet leuk! Gelukkig had ik de week ervoor boeken gehaald bij de bieb, dus ik had genoeg te lezen!

Ik schrok! M’n site lag er gewoon een hele dag uit. Mijn hosting ging over op andere servers, maar mijn domeinnaam zat ergens anders, dus moest ik daar iets veranderen. Daar hadden ze een mail over gestuurd een tijd terug, maar dat was ik helemaal vergeten. Gelukkig heeft m’n vriend het snel kunnen lossen!

Vandaag is rood de kleur van jouw lippen. Vandaag is rood wat rood hoort te zijn! Haha, ik was lekker in ’t rood deze dag! Rode lipstick en een rode blazer!

In de bus! Op naar m’n vriend.

De dag erna voelde ik me iets beter, dus zijn we lekker uit eten gegaan voor onze 20 maandjes samen én Valentijnsdag. De foto’s zijn niet zo scherp want ik wilde geen flits gebruiken, we zaten namelijk middenin het restaurant haha. Dit was mijn voorgerecht: carpaccio. Thijs had iets met gerookte zalm geloof ik…

Onze hoofdgerechten. Ik had biefstuk en Thijs had een mixed grill met allerlei soorten vlees. Die puntzak friet vind ik zó leuk!

Het toetje van Thijs, Dame Blanche!

En mijn toetje. Het ziet er een beetje goor uit haha, maar het is een trilogie van chocolade. Dus met chocolade ijs, chocolademousse, chocolade muffins en slagroom. Was heel lekker en gezellig!

Eitje koken.

Mijn favoriete broodje at the moment. Kaas met ei erop en wat peper en zout. Heel simpel!

Toen ik van stage kwam zag ik deze leuke auto staan. Ik vond ‘m zo schattig! Deze wil ik later wel hebben.

Een mooi Essie lakje op. Dit is Cute As A Button.

Later heb ik daar nog een leuke Valentijns nail-art mee gemaakt. Dit was mijn inzending voor de BBB competitie. Dus als je op me wilt stemmen mag dat altijd, haha.

Valentijnscadeautje voor m’n vriend. De kaart had ik al gegeven. Dit is een pot met 15 redenen waarom ik zoveel van ‘m hou. Hij vond het geloof ik wel heel leuk!

Goodiebag ontvangen van Stylight. Super leuk!

Ik was het ziek binnen zitten en niets doen echt zat. Dus eventjes lekker afleiding. Met m’n lieve mamma gezellig naar de film! Welke film? Verliefd op Ibiza natuurlijk, haha. Echt een aanrader!

Die avond gaf een gezamenlijke vriend van mij en Thijs een feestje. Hij gaat een aantal maanden naar China. Dit was ons cadeau – een Hollands pakket!

Onderweg naar the party, wachtend op vrienden om gezellig samen te fietsen. Thijs zit gewoon achter me op de scooter hoor, maar hij wou niet op de foto dus hij dook weg, haha.

En de volgende ochtend (oké middag om 2 uur) een evenwichtig ontbijtje. Hmmm!

Dat waren mijn afgelopen twee weken. Ik voel me nu nog steeds niet echt lekker, maar heb maandag en dinsdag wel gewoon stage en de rest van de week school. Ik kruip dus elke dag lekker vroeg m’n bedje in en dan komt het vanzelf wel goed. Verder waren het twee hele leuke weken!

Hoe waren jouw afgelopen twee weken?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Pingback: BeautyChef — TAG | First Things

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!