My life in photos #14

18 mrt 2013

Er zijn weer twee weekjes voorbij, dus het is weer opnieuw tijd voor een kijkje in mijn leven. Er zijn deze afgelopen twee weken best veel dingen gebeurd! Dus kijk je mee?

De week begon helaas met slecht nieuws. Ik heb al vijf jaar zachte lenzen, maar eigenlijk had ik daar veel te droge ogen voor. Nu heb ik allemaal vaatjes in mijn ogen. Hier had ik net de uitslag gehad, ik moest mijn bril op. Best gek als je die nooit op heb, de glazen waren dus ook niet meer goed op sterkte!

Aan school werken achter de computer. Onze opleiding zit op de vijfde, heel hoog!

Tijdens het werken natuurlijk ook een beetje twitteren, haha.

’s Avonds gingen m’n zusje en ik lekker zelf een pizza maken. Gewoon heel simpel met een kant-en-klaar pak van de AH.

Tadaaa, klaar! Op m’n zusjes helft zit ananas, zelf houd ik daar niet van. Wel groot hoor zo’n pizza, we hebben hem dan ook niet helemaal opgekregen.

My guilty pleasure, haha. Hollywood Heights. Dit is zo’n leuke serie op MTV! Eigenlijk altijd als ik de tv aanzet is het op MTV, het komt echt zowat de hele dag ofzo!

M’n zusje was jarig! Allereerst gingen we haar verjaardag vieren bij mijn vader dat weekend. We gingen lekker eten bij de Mc Donalds. Ik houd van een Big Tasty. Zo ongezond, maar zó lekker.

Nog meer zondigen die avond, m’n vader had echt heerlijke taart gehaald. De linkertaart is de lekkerste taart die er bestaat – hazelnoot slagroomtaart, hmmm!

Ik moet wel nog steeds wennen aan mijn bril hoor! Ik heb weer een afspraak gehad bij de oogarts en ik ga harde lenzen proberen. Die geven mijn ogen blijkbaar wel genoeg zuurstof.

Oké, dit loopt echt uit de hand, mijn bureau is vaak zo’n rotzooi, er valt gewoon niet meer aan te werken. Inmiddels heb ik het eindelijk opgeruimd, na een hoop uitstellen.

Die dag gingen m’n vriend en ik weer eens naar de film, het was alweer veel te lang geleden! We wilden allebei graag naar Silver Linings Playbook. We kregen een leuk boekje voordat de film begon. Wat ik van de film vond kun je hier lezen.

De dag erna vierden mijn oma en opa hun verjaardag. Ze vierden het in een heel leuk tentje, het zag er heel mooi uit daar. Het was wel ver weg en we moesten er op de scooter heen, echt koudddd!

Dinsdag 12 maart bestond mijn blog een jaar! Feeestjeeee! Thijs kwam gezellig naar me toe en wij stelden voor om te gaan koken. Het werd kip omwikkeld met spek, met doperwtjes, worteltjes en aardappelen. Ik had al eerder zo’n recept gemaakt en daar had ik al foto’s van gemaakt. Dat zal dus over een tijdje wel online komen.

Wat ik al zei: feestjeeee, want m’n blog bestaat 1 jaar! Ter ere daarvan had ik een heerlijke taart gehaald bij de Lidl. Ze hebben zulke lekkere dingen met Pasen. Deze taart kun je vinden in het vriesvak bij de Lidl en is echt een aanrader.

De avond erna hadden we projectavond op mijn stage. De hele school had een aantal weken aan het Egypte project gewerkt. Alles werd dus mooi uitgestald en aan de ouders laten zien. Hier zie je de Nijl met allemaal gekleide nijlpaarden erin.

Ook ik heb een leuke opdracht uitgevoerd met de kinderen. We gingen een wandkleed maken! Eerst gingen we hem helemaal schilderen en daarna versieren. Ze hebben het zo leuk gedaan, dit is gemaakt door kinderen uit groep 4. Echt héél knap gedaan!

De dag erna weer gewoon naar school, ik heb het echt heel erg druk nu. Stage, school, werk! En toen ik op school was, begon het ineens te sneeuwen. Mijn eerste gedachte? Niet weer!!! Ik wil de lente!!

Allemaal leuke winacties, speciaal voor jullie! Omdat mijn blog 1 jaar bestond. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Vergeten jullie niet mee te doen!?

Héél vervelend, hij wilde maar niet scherp stellen. Ik vond deze combinatie zo mooi. Dit is een lak van Catrice, I Am A Lob-Star met de topper Circus Confetti van Essence erover.

Dit weekend vierde m’n zusje haar verjaardag bij mijn moeder. Ik had voor haar verjaardag een aantal leuke dingetjes besteld bij de MissLipgloss shop. Ben ik heel tevreden over. Hele snelle levering!

Wéér patat. Ik laat echt alleen maar ongezonde dingen zien . Oké voornemen, meer foto’s maken van gezond eten.

Mooi maken voor de verjaardag. Voor eventjes m’n lenzen in die avond, want ik was mijn bril echt zat!

Lieve Lisanne met haar cadeautje.

Mijn mooie inpak kunsten, haha. Ik vond het eigenlijk wel erg goed gelukt!

Met mijn lieve zusje op de foto! Ze is trouwens 13 geworden!

En een lekkere zondag lunch, heerlijke zelfgemaakte croissants gemaakt door mamma. Er gaat niets boven zelfgemaakte croissants op de zondagochtend.

Dat waren mijn afgelopen twee weken. Helaas met slecht nieuws, maar ook met een hoop leuke verjaardagen en stagedagen. Ik zit nog steeds heel erg te twijfelen of ik dit iets twee wekelijks hou, of toch elke maandag wil gaan doen.. Wat vind jij?

Wat is jouw ideale ontbijt op een luie zondagochtend?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Oh Joyce, haha ik vind het altijd zo leuk om dit te zien! Leuk dat je het elke week doet ;). Hihi leuke foto’s, wachten op de volgende!!

  2. Leuke foto’s, en oh wat een heerlijke taarten!
    Misschien kan je ook kijken voor een leuke, hippe bril met de goede sterkte zodat je hem vaker draagt. De bril zal je zowieso moeten combineren met eventuele harde lenzen. En ook kan je misschien daglenzen proberen, wel duurder maar je zou eens even moeten finformeren bij je opticien!

    • Ja klopt, ga ik ook doen! Kon helaas nog niet eerder, anders had ik geen lenzen én geen bril, haha. Ben ook van plan om hem dan vaker te dragen, ga deze week kijken ervoor. Thanks! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!